Pizza la grătar cu sparanghel și ceapă caramelizată
Pizza la grătar cu sparanghel și ceapă caramelizată ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 152 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare, frunze de oregano, brânză fontina și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare sunt Pizza la grătar cu ceapă caramelizată și Gorgonzola, Pizza la grătar cu ceapă caramelizată și Gorgonzola, și Bacon Și Sparanghel Cu Ceapă Caramelizată.
Instrucțiuni
Pregătiți grătarul la foc mediu-mare.
Încălziți 2 lingurițe de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa în tigaie; saut 5 minute. Reduceți focul la mediu-mic; gatiti 5 minute sau pana se rumeneste.
Adăugați sparanghel în tigaie; gatiti 5 minute sau pana cand sparanghelul este crocant. Se amestecă roșiile și sarea.
Rulați aluatul într-un cerc de 12 inci pe o suprafață ușor făinată; periați fiecare parte a aluatului cu 1/2 linguriță de ulei rămas.
Așezați aluatul pe un grătar; grătiți 1 1/2 minute sau până când crusta face bule și este bine marcată. Reduceți căldura grătarului la minim; întoarceți aluatul. Aranjați amestecul de ceapă peste crustă; presărați uniform cu brânză. Acoperiți și grătiți la foc mic 3 1/2 minute sau până când brânza se topește; scoateți pizza de pe grătar.
Se presară oregano și piper negru.