Pizza La Grătar Cu Smochine, Prosciutto, Gorgonzola Și Pesto De Rucola

Pizza La Grătar Cu Smochine, Prosciutto, Gorgonzola Și Pesto De Rucola
Rețeta Pizza La grătar cu smochine, Prosciutto, Gorgonzolan și Pesto de rucola ar putea satisface pofta ta mediteraneană în jur 45 minute. Pentru $2.77 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 633 calorii, 14g de proteine, și 45g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 10 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați nuci, prosciutto, smochine și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline extravirgin, puteți urma acest fel principal cu Peach Crisp: sănătos crocant pentru micul dejun ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Pizza Prosciutto, smochine și Gorgonzola cu Pesto de rucola, Pizza cu smochine, Prosciutto, Gorgonzola, Balsamic și Rucola, și Pizza La Grătar Cu Smochine, Gorgonzola, Prosciutto Și Busuioc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se toacă cățelul de usturoi într-un robot de bucătărie până se finalizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Carne MăcinatăCarne Măcinată
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Adăugați frunze de rucola, nuci și puțin ulei de măsline și procesați, continuând să stropiți în ulei de măsline până când se obține o textură pesto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
3
Se adaugă sare și piper după gust și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
4
Întindeți sau Rulați aluatul de pizza la grosimea dorită și lăsați-l deoparte să se odihnească câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(cum Ar Fi Chanterelles, Shiitake, Enoki și Cremini)(cum Ar Fi Chanterelles, Shiitake, Enoki și Cremini)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5
Tăiați tulpinile de smochine și tăiați-le în sferturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
6
Ungeți ușor cu ulei de măsline și grătiți la foc mediu până când apar urme de grătar, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
7
Se scoate pe o farfurie și se lasă deoparte.
8
Ungeți ușor aluatul de pizza cu ulei de măsline și așezați-l cu ulei în jos pe grătar. Gatiti la foc mediu mic pana cand prima parte se rumeneste usor, aproximativ5-8 minute, verificand la fiecare cateva minute daca exista bule care trebuie sa apara in crusta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(cum Ar Fi Chanterelles, Shiitake, Enoki și Cremini)(cum Ar Fi Chanterelles, Shiitake, Enoki și Cremini)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
9
Întoarceți crusta pe cealaltă parte și întindeți crusta cu cea mai mare parte a pesto-ului de rucola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
10
Strat cu felii de prosciutto și așezați smochine la grătar deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
11
Presărați Gorgonzola se sfărâmă deasupra și punctați cu pesto de rucola rămas și continuați să grătiți până când crusta este complet gătită și brânza s-a topit, aproximativ 5-10 minute. (Dacă crusta devine prea întunecată pe fund, dar nu este gătită, mutați pizza pe o parte a grătarului care este oprită și lăsați-o să gătească de la căldură indirectă din partea rămasă care este pornită.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
GorgonzolaGorgonzola
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
12
Când pizza este gătită și brânza s-a topit, scoateți de pe grătar și feliați și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista