Pizza La Grătar Cu Smochine, Prosciutto, Gorgonzola Și Pesto De Rucola

Rețeta Pizza La grătar cu smochine, Prosciutto, Gorgonzolan și Pesto de rucola ar putea satisface pofta ta mediteraneană în jur 45 minute. Pentru $2.77 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 633 calorii, 14g de proteine, și 45g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 10 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați nuci, prosciutto, smochine și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline extravirgin, puteți urma acest fel principal cu Peach Crisp: sănătos crocant pentru micul dejun ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Pizza Prosciutto, smochine și Gorgonzola cu Pesto de rucola, Pizza cu smochine, Prosciutto, Gorgonzola, Balsamic și Rucola, și Pizza La Grătar Cu Smochine, Gorgonzola, Prosciutto Și Busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toacă cățelul de usturoi într-un robot de bucătărie până se finalizează.
Adăugați frunze de rucola, nuci și puțin ulei de măsline și procesați, continuând să stropiți în ulei de măsline până când se obține o textură pesto.
Se adaugă sare și piper după gust și se lasă deoparte.
Întindeți sau Rulați aluatul de pizza la grosimea dorită și lăsați-l deoparte să se odihnească câteva minute.
Tăiați tulpinile de smochine și tăiați-le în sferturi.
Ungeți ușor cu ulei de măsline și grătiți la foc mediu până când apar urme de grătar, aproximativ 3 minute.
Se scoate pe o farfurie și se lasă deoparte.
Ungeți ușor aluatul de pizza cu ulei de măsline și așezați-l cu ulei în jos pe grătar. Gatiti la foc mediu mic pana cand prima parte se rumeneste usor, aproximativ5-8 minute, verificand la fiecare cateva minute daca exista bule care trebuie sa apara in crusta.
Întoarceți crusta pe cealaltă parte și întindeți crusta cu cea mai mare parte a pesto-ului de rucola.
Strat cu felii de prosciutto și așezați smochine la grătar deasupra.
Presărați Gorgonzola se sfărâmă deasupra și punctați cu pesto de rucola rămas și continuați să grătiți până când crusta este complet gătită și brânza s-a topit, aproximativ 5-10 minute. (Dacă crusta devine prea întunecată pe fund, dar nu este gătită, mutați pizza pe o parte a grătarului care este oprită și lăsați-o să gătească de la căldură indirectă din partea rămasă care este pornită.)
Când pizza este gătită și brânza s-a topit, scoateți de pe grătar și feliați și serviți.