Pizza la grătar cu friptură, pere și Rucola

Pizza la grătar cu friptură, pere și rucola ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 2014 calorii, 76g de proteine, și 39G de grăsime. Pentru $ 8.94 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați crusta de pizza pre-coaptă, pere bartlett, friptură de flanc și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Pizza cu pere și brânză albastră cu rucola și alune, Pizza cu friptură Pesto și Rucola, și Pizza de casă cu friptură, rucola și reducere balsamică pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înveliți grătarul de gătit rece al grătarului cu spray de gătit și puneți-l pe grătar. Preîncălziți grătarul la 350 (foc mediu).
Condimentează friptura de flanc cu sare și piper.
Friptură la grătar, acoperită cu capac la grătar, la 350 (la foc mediu) 8 până la 10 minute pe fiecare parte sau la gradul dorit de coacere. Acoperiți și lăsați să stea 10 minute.
Între timp, amestecați uleiul și oțetul într-un castron mic.
Tăiați friptura în diagonală peste cereale în fâșii subțiri.
Tăiați fâșiile în bucăți de mușcătură (aproximativ 1 cană).
Așezați crusta de pizza direct pe grătarul de gătit fierbinte.
Ungeți partea superioară a crustei cu amestec de ulei; strat cu felii de pere, 1 cană de rucola, brânză și fâșii de vită.
Grătar, acoperit cu capac de grătar, 4 minute. Rotiți pizza cu un sfert de tură; grătar, acoperit cu capac pentru grătar, încă 5 până la 6 minute sau până când se încălzește bine.
Scoateți pizza de pe grătar și presărați cu 1/2 cană de rucola rămasă și piper proaspăt crăpat.
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit 1/2 (16 oz.) pachet cruste de Pizza subțiri și crocante ale mamei Mary.
Pizza la cuptor cu friptură, pere și Rucola: asamblați pizza conform instrucțiunilor și coaceți conform instrucțiunilor pachetului pentru crusta de pizza.