Pizza La Grătar

Pizza La Grătar
Pizza la grătar ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție conține 429 calorii, 15g de proteine, și 23g de grăsime. Pentru 96 cenți pe porție, veți obține un curs principal care servește 8. 28 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de ulei de măsline extravirgin, ardei prăjiți, busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pizza de pui, sparanghel și ciuperci la grătar cu crustă de pizza Blackbird Bakery, Brânză Margarita Pizza Hummus cu pâine de pizza Pesto la grătar, și Pizzan și un vis (Pizza cu salată la grătar) pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Casaloste Chianti Classico Riserva cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
Casaloste Chianti Classico Riserva
Casaloste Chianti Classico Riserva
Culoare roșu rubiniu intens. Buchetul său îmbină aromele tipice de fructe ale Sangiovese (cum ar fi mure, Marasca coaptă, prune) cu notele elegante de lemn. La gust este catifelat și armonios, cu un echilibru excelent între aciditate și taninuri dulci. Vinul îmbătrânit, dă tot ce este mai bun din al 5-lea an după recoltăse duce cu carne roșie la grătar. Armonia și tipicitatea sa sunt, de asemenea, exaltate perfect de brânzeturile îmbătrânite.
DificultateUșor
Gata În8 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Revista