Pizza la gratar
Reteta Pizza la gratar poate fi facuta in aproximativ 30 de minute . Această rețetă servește 6. Acest fel principal are 617 calorii , 29 g de proteine și 37 g de grăsime per porție. Pentru 2,82 USD per porție , această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și cumpărați boia de ardei, brânză mozzarella, semințe de fenicul și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este perfect pentru 4 iulie . Vă este adus de Foodnetwork. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 55% . Rețete similare includ pizza de pui la grătar, sparanghel și ciuperci cu crustă de pizza Blackbird Bakery , pizza de pui la grătar, sparanghel și ciuperci cu crustă de pizza Blackbird Bakery și pizza de pui la grătar, sparanghel și ciuperci cu crusta de pizza Blackbird Bakery .
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Echipament special: tăietor de biscuiți de 3 inci
Preîncălziți grătarul la foc mediu.
Ungeți o tigaie mare la foc mediu cu ulei de canola.
Adăugați semințele de fenicul, fulgii de ardei roșu, după gust, și carnea de porc și rumeniți timp de aproximativ 3 minute.
Adăugați pudră de usturoi, praf de ceapă, boia de ardei, piper cayenne și sare și piper, după gust. Mai fierbeți câteva minute, apoi amestecați pătrunjelul.
Întindeți aluatul pentru a-l face mai lat. Pe o suprafață cu făină, rulați aluatul într-un disc subțire. Cu ajutorul unui tăietor de biscuiți, tăiați cercuri și ungeți 1 parte cu ulei de măsline. Se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust.
Puneți cercurile de aluat pe grătar, cu partea de ulei în jos.
Ungeți mai mult ulei pe cealaltă parte și asezonați din nou cu sare și piper. Prăjiți timp de 1 până la 2 minute pe fiecare parte. Cand sunt fierte scoate-le de pe gratar.
Acoperiți fiecare mini pizza cu cantitatea dorită de sos de pizza, amestec de carne de porc și brânză. Readuceți pizza pe grătar și închideți capacul. Gătiți până când brânza se topește și amestecul de porc este încălzit, aproximativ 1 până la 2 minute.
Se transferă pe un platou de servire, se ornează cu pătrunjel proaspăt tocat și se servește.
Vin recomandat: Sangiovese, Shiraz, Vinul Barbera
Sangiovese, Shiraz și Vinul Barbera sunt alegeri excelente pentru pizza. Cel mai bun vin pentru pizza depinde de topping-uri! Pizza cu sos roșu va necesita un vin roșu cu ceva aciditate, cum ar fi un barberan sau un sangiovese. Adaugă pepperoni sau cârnați și poți merge mai îndrăzneț cu un syrah. Ai putea încerca Poliziano Vino Nobile di Montepulciano Asinone. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
![Poliziano Vino Nobile di Montepulciano Asinone]()
Poliziano Vino Nobile di Montepulciano Asinone
„Vino Nobile di Montepulciano Vigna Asinone din 2000 provine dintr-o podgorie situată pe dealul din vestul orașului. Este, fără îndoială, o sursă de top de Sangiovese superior. Mai închis, mai rubin și mai negru în tonalitate decât îmbutelierea obișnuită, cald și copt. în aromă cu fructe de pădure, vanilie și scorțișoară în față și în centru, aromele sale sunt lungi și concentrate.Continuitatea curgerii în palat este impresionantă, nivelul de densitate ridicat, iar forța și eleganța într-un echilibru excelent.Suplețea sugerează o disponibilitate care ar putea fi înșelător. Vinul va fi în continuare să bea bine între 2012 și 2014." - Wine Advocate