Pizza La Cuptor Dip
Copt pizza Dip ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 214 calorii. Această rețetă vegetariană servește 20 și costă 65 de cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. Mergeți la magazin și ridicați brânză cremă philadelphia, brânză mozzarella, sos de pizza classico și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Pizza Dip, Spanac La Cuptor Și Baie De Anghinare, și Pâine Cu Spanac La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 177°.
Bateți crema de brânză și condimentați cu mixerul până se amestecă.
Se întinde pe fundul plăcii de plăcintă de 9 inci; top cu 1 cană mozzarella, sos de pizza și mozzarella rămasă.
Coaceți 15 până la 20 min. sau până când scufundarea este încălzită și brânza este topită.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale]()
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Acest superb vin de rezervă, produs exclusiv din moșia Poggio Reale, este un vin grațios, catifelat, cu arome Sangiovese caracteristice pământești și arome de fructe coapte, echilibrate, compensate de o notă de stejar.