Pizza la cuptor din congelator
Pizza de coacere din congelator necesită în jur 1 oră și 45 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.37 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 471 calorii, 18g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la BBC Good Food necesită amestec de bază pentru pizza, parmezan, frunze de busuioc și roșii cherry. 20 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 54%, care este solid. Rețete similare sunt Mini Pizza Gata Pentru Congelator, Mini Pizza Din Grâu Integral-Prietenos Cu Congelatorul, și Mini Pizza Cu Fructe Fără Coacere.
Instrucțiuni
Alcătuiți aluatul de pâine urmând instrucțiunile ambalajului și transferați-l într-un castron uns pentru a crește aproximativ 1 oră.
Bateți înapoi în castron strivind tot aerul din aluat cu pumnul. Împărțiți aluatul în 6 și rulați fiecare pe o suprafață ușor făinată într-un cerc de aproximativ 18 cm în diametru. Puneți aluatul pe care nu îl folosiți sub un prosop de ceai umed sau folie alimentară unsă pentru a opri uscarea acestuia.
Puneți bazele de pizza pe foi mari de copt cu ulei, este posibil să aveți nevoie de 2 sau
Întindeți 1 lingură de sos sau passata pe fiecare bază, apoi împrăștiați pe busuioc, roșii, mozzarella și parmezan (sau orice vă place). Puteți îngheța Pizza acum, dacă doriți, pe foaia de copt, învelită în folie alimentară. Sau dacă mâncați imediat, încălziți cuptorul la 240C / 220C ventilator / gaz
Gatiti timp de 8-12 minute, pana cand sunt crocante si aurii. Pentru a găti din congelat, scoateți folia alimentară și încălziți cuptorul la 220C / 200C ventilator / gaz
Coaceți timp de 10-14 minute până când sunt crocante și aurii.
Vin recomandat: Sangiovese, Vinul Barbera, Shiraz
Pizzan în meniu? Încercați să împerecheați cu Sangiovese, Barbera Wine și Shiraz. Cel mai bun vin pentru pizza depinde de topping-uri! Pizza cu sos roșu va necesita un vin roșu cu o anumită aciditate, cum ar fi un barberan sau sangiovese. Adăugați pepperoni sau cârnați și puteți deveni mai îndrăzneți cu un syrah. Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico cu un rating de 4, 3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico]()
Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico
# 5 Wine Spectator Top 100 din 2009castello di Brolio exprimă eleganța rafinată care este specifică doar terroirului din Brolio. Este un "vin fără sudură" obținut prin selectarea celor mai buni struguri de Brolio, maturați în barriques, cu o amendă lungă în sticlă care îi sporește eleganța nobilă. Sangiovese cu o cantitate mică de Cabernet Sauvignon și Merlotcu această recoltă, a fost în cele din urmă posibil ca Sangiovese să-și exprime potențialul maxim. Culoare rubinie intensă cu nuanțe de granat, are o frumoasăbuchet complex aromatic. Gust de ciocolată / cafea și condimente, posedăconținut elegant de tanin și un finisaj persistent.Chianti Classico este deosebit de perfect ca un compliment pentru felurile principale pe bază de carne, cum ar fi porchetta allo spiedo, tripă, bistecca alla fiorentina, untură Colonnata, mezeluri și finocchiona di cinta senese. Chianti Classico merge bine și cu brânza Pecorino Toscano semi-matură, crostini alla toscana și fagioli al fiasco. Vinul trebuie servit la o temperatură de 60-65 F.