Pizza Jersey Cu Usturoi Prăjit Și Rucola
Reteta Jersey Pizza cu usturoi prăjit și rucola ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 45 minute. Această rețetă vegetariană servește 1 și costă $ 4.52 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 72g de grăsime, și un total de 1529 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca fel principal. Dacă aveți la îndemână piper măcinat, condimente, făină de porumb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Pizza de conopidă prăjită cu rucola și usturoi prăjit: postare de invitat de Kim Bee la poftele unui nebun, Pizza cu piure de usturoi cu salată de rucola și fenicul, și Pizza cu ouă, ardei roșii prăjiți, măsline și Rucola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade.
Tăiați vârful unui cap de usturoi, stropiți cu puțin ulei de măsline, înfășurați în folie și prăjiți timp de 30-40 de minute sau până se înmoaie. Odată răcit, stoarceți usturoiul prăjit într-un castron și lăsați-l deoparte.
Bateți mierea în apă fierbinte de la robinet (sau nuke apă filtrată la 100 de grade) și amestecați într-un pachet de drojdie. Lăsați drojdia să se dovedească (spumă) timp de aproximativ 5 minute. Între timp, adăugați o cană de făină și sare într-un robot de bucătărie și pulsați de mai multe ori. Odată ce amestecul de drojdie este spumos și gros, porniți robotul de bucătărie și stropiți amestecul de drojdie în făină într-un flux lent și constant până când făina începe să se lipească într-o bilă coezivă. Este posibil să nu aveți nevoie de tot amestecul de drojdie și nu doriți să adăugați mai mult lichid decât este necesar,
Scoateți aluatul din robotul de bucătărie și frământați aluatul pe o suprafață făinoasă timp de 2-3 minute, odată ce aluatul este elastic și nu mai este lipicios, așezați-l într-un castron mic și stropiți cu ulei de măsline până când întreaga bilă de aluat este acoperită. Acoperiți vasul cu folie de plastic și lăsați să crească timp de 1-2 ore.
În timp ce aluatul crește, încălziți cuptorul la 500 de grade și așezați piatra de pizza în fundul cuptorului. Odată ce aluatul a crescut, dați-l cu pumnul în jos și apăsați aluatul pe o suprafață făinoasă în formă de cerc.
Așezați făina de porumb pe coaja de pizza și așezați aluatul deasupra.
Stropiți aluatul cu puțin ulei de măsline și întindeți-l cu usturoi prăjit și condimentați cu sare, piper și condimente italiene.
Așezați aluatul pe piatra de pizza încălzită și coaceți timp de 5-10 minute sau până când brânza este topită și crusta este maro.
Scoateți pizza din cuptor pe coaja de pizza. Aruncați rucola cu ulei de măsline, sare și piper și acoperiți pizza cu amestecul de rucola și lăsați să se ofilească.