Pizza iubitorului de ciocolată
Reteta de ciocolata iubitor de Pizza ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 20 de minute. Această rețetă servește 16 și costă 63 de cenți pe porție. O porție conține 318 calorii, 3G de proteine, și 18g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână unt, nuci pecan, bomboane de ciocolată dove și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Pizza Lover ' s Pie, Pizza iubitului de carne, și Pizza iubitului de carne pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați firimiturile de cracker, untul și zahărul; apăsați pe un 12-in uns. Pizza pan.
Coaceți la 375 de minute timp de 7-9 minute sau până se rumenesc ușor. Se acoperă cu bomboane de ciocolată; coaceți timp de 2-3 minute mai mult sau până când ciocolata este înmuiată.
Întindeți ciocolata peste crustă; presărați cu nuci. Se răcește pe un suport de sârmă timp de 15 minute. La frigider timp de 1-2 ore sau până când este setat.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Felsina Berardenga Chianti Classico (jumătate de sticlă) cu un rating de 4,2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Felsina Berardenga Chianti Classico (jumătate de sticlă)]()
Felsina Berardenga Chianti Classico (jumătate de sticlă)
"Arată boabe proaspete, cu indicii de flori, ierburi proaspete și ciocolată. Corpolent, cu un gust proaspăt, taninuri bine integrate și un finisaj echilibrat. O mulțime de cireșe și condimente ușoare. Cel mai bun după 2003."- Wine Spectator