Pizza Italiană Cu Cârnați De Curcan

Pizza Italiană Cu Cârnați De Curcan
Pizza italiană cu cârnați de curcan ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 645 calorii. Pentru $2.03 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Dacă aveți roșii, ciuperci, pudră de usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Cârnați italieni de curcan, Pepperoni, ciuperci, măsline și pizza Jalapeno, Cârnați De Curcan Italian, și Pizza Cu Pâine Italiană Cu Cârnați pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă drojdia și apa într-un castron mare; se pune la loc cald timp de aproximativ cinci minute.Cernem făina, sarea și zahărul în drojdie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
șuncă Complet Fiartă, Tocatășuncă Complet Fiartă, Tocată
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Se amestecă bine, apoi se adaugă ulei de măsline și se formează o bilă moale.Frământați pe suprafața făinoasă până când este moale și elastică (aproximativ cinci minute).Se modelează în bilă și se pune într-un bol ușor uns.Acoperiți cu un prosop curat și puneți-l într-un loc cald timp de aproximativ o oră.Punch jos aluat și remodela în minge. Acoperiți și lăsați să stea încă 20 de minute sau până când se ridică din nou.Preîncălziți cuptorul la 375 de grade.Formați aluatul în formă rotundă plată și întindeți-l pe tigaia pentru pizza sau aruncați-l manual și așezați-l pe suprafața făinoasă.Apăsați vârful degetelor pe suprafața aluatului până când întreaga suprafață este gropită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
PunchPunch
Echipamente pe care le vei folosi
Carne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru ScoiciCarne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru Scoici
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
3
Ungeți uleiul de măsline pe toată suprafața aluatului de pizza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(cum Ar Fi Chanterelles, Shiitake, Enoki și Cremini)(cum Ar Fi Chanterelles, Shiitake, Enoki și Cremini)
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
4
Combinați roșiile, busuiocul, 1 linguriță de sare, usturoiul și ceapa pudră și usturoiul împreună.Împărțiți și răspândiți uniform peste dough.In straturile adaugă cârnați, ceapă, ciuperci și brânzeturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Presărați crusta cu brânză parmezană rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
6
Coaceți la cuptor timp de 25 de minute sau până când crusta este aurie și brânza este lipicioasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească timp de 5 minute înainte de feliere.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Caposaldo Chianti cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti este roșu rubiniu, cu un parfum fructat, textură netedă, structură excelentă și un finisaj lung și elegant.Cel mai bun cu pizza și paste cu sosuri pe bază de roșii sau carne.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate48
Revista