Pizza Italiană Cu Brânză Crustă
Pizza italiană cu brânză crustă cu ierburi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 334 calorii, 15g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Mergeți la magazin și ridicați unt, frunze de busuioc, sos de pizza și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 15%. Rețete similare includ Pizza Italiană Cu Brânză Crustă, Pâine Italiană Cu Crustă De Ierburi De Casă, și Crustă De Pizza Cu Unt De Ierburi Italiene.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 400 de bucăți F. Ungeți o foaie mare de cookie întunecată sau antiaderentă cu spray de scurtare sau de gătit. Desfaceți aluatul pe foaia de prăjituri. Apăsați aluatul la dreptunghi de 15x10 inci.
Într-un castron mic, amestecați untul, 1 linguriță de frunze de busuioc și 1 linguriță de frunze de oregano.
Coaceți 7 minute; scoateți din cuptor.
Se întinde uniform sosul de pizza peste crusta parțial coaptă; se presară cu brânzeturi, rămânând 1/4 linguriță busuioc și 1/4 linguriță frunze de oregano.
Coaceți 5 până la 7 minute sau până când brânza este topită și crusta este maro aurie.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Mazzei Fonterutoli Chianti Classico. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 32 de dolari.
![Mazzei Fonterutoli Chianti Classico]()
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"Multă carne, fructe de pădure și caracter de prune pe nas și palat. Corpolent, cu taninuri catifelate și un finisaj lung și bogat. Stil Decadent care îmi place. Calitate serioasă pentru vintage. Nr Castello în 2002, astfel încât acest lucru a fost actualizat."- Spectator de vinculoare: roșu-purpuriu intens, dar strălucitor și excepțional de concentrat.Buchet: extrem de intens și complex, cu mirosuri de cireșe și zmeură însoțite de nuanțe ușoare prăjite și picante.Aromă: impactul în gură este incisiv, dar moale datorită unei structuri substanțiale de taninuri în care ies în evidență cele moi și bine rotunjite. Aciditatea este fuzionată cu corpul vinului și ajută la transmiterea senzațiilor plăcute de căldură și putere. Vinul are un finisaj lung, neobișnuit pentru un Chianti Classico obișnuit.