Pizza italiană coace (gătit pentru 2) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 133 calorii, 15g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2 și costă 98 de cenți pe porție. Un amestec de pudră de usturoi, amestec, produs din ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este bun. Încercați Coacere ușoară de șuncă (gătit pentru 2), Carne de vită italiană (gătit pentru 2), și Lip-Smackin ' Bar-B-Q pui coace (gătit pentru 2) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 204°.pulverizați tigaia de pâine de 8x4 inci cu spray de gătit. Într-un castron mic, amestecați amestecul Bisquick, produsul din ouă, apa și praful de usturoi; răspândit în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Praf De Usturoi
Amestec De Coacere
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Apă
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine Pan
Bol
Cuptor
2
În tigaie antiaderentă de 10 inci, gătiți ardeiul gras și ceapa la foc mediu-mare, amestecând frecvent, până se înmoaie. Se amestecă puiul, roșiile și condimentul Italian; gatiti pana se incinge. Lingura peste aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Italiene
Ardei Gras
Tomate
Pui întreg
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
4
Coaceți 20 până la 23 de minute sau până se rumenesc; slăbiți din părți.
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Casan Emma Chianti Classico cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.