Pizza individuală cu pui în stil bivoliță
Uită să ieși să mănânci sau să comanzi mâncare la pachet de fiecare dată când ai poftă de mâncare mediteraneană. Încercați să faceți acasă pizzan de pui în stil bivoliță. Această rețetă servește 4 și costă 5,93 USD per porție. Acest fel principal are 1694 de calorii, 68 g de proteine și 69 g de grăsime per porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și cumpărați unt, brânză mozzarella parțial degresată, sos de ardei și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de lingură de 48%, acest fel de mâncare este bun. Încercați pizza cu pui în stil Buffalo, pizza cu pui în stil Buffalo și pizza cu pui alb individual pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați crustele pe un 15 inchi neuns. x 10 inchi. x 1 inch. tava de copt. Într-un castron mare, combinați puiul, untul și sosul de ardei.
Întindeți dressingul pentru salată peste cruste. Acoperiți cu amestec de pui; se presară cu brânzeturi.
Coaceți la 425° timp de 10-15 minute sau până când marginile se rumenesc ușor.
Se lasa sa stea 5 minute.
Vin recomandat: Sangiovese, Shiraz, Vinul Barbera
Sangiovese, Shiraz și Vinul Barbera sunt alegeri excelente pentru pizza. Cel mai bun vin pentru pizza depinde de topping-uri! Pizza cu sos roșu va necesita un vin roșu cu ceva aciditate, cum ar fi un barberan sau un sangiovese. Adaugă pepperoni sau cârnați și poți merge mai îndrăzneț cu un syrah. Ai putea încerca Raventos i Blanc de la Finca Brut. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 39 de dolari pe sticlă.
![Raventos i Blanc de la Finca Brut]()
Raventos i Blanc de la Finca Brut
Vinul spumant De la Finca este produs cu struguri din cele mai vechi vițe de vie din Raventos i Blanc, plantați folosind sistemul de gobele în 1964 în Vinya dels Fòssils. Situată pe cele mai înalte terase ale râului Anoia, podgoria Vinya dels Fòssils are soluri marine cu un înalt. conținut de fosile. Aceasta caracterizează structura și compoziția solului acestei podgorii. Carbonații sunt componenta care oferă principala sursă de tipicitate acestui vin spumant cu o expresie salină ridicată. Este un vin spumant cu o identitate și personalitate unice.