Pizza grecească mediteraneană la grătar cu cârnați de pui de roșii uscați

Pizza grecească mediteraneană la grătar cu cârnați de pui de roșii uscați ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 687 calorii, 30g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 7.52 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un cuplu de oameni i-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 94 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Îndreptați-vă spre magazin și ridicați al fresco toate roșiile naturale de soare, crusta de pizza coaptă, uleiul de măsline de usturoi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 46%. Rețete similare includ Cârnați de pui cu roșii uscate și tocană de fasole albă, Cheesy gratar Pesto pui și Sundried tomate Sandwich, și Orecchiette cu cârnați Kale și roșii uscate la soare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul pe setarea medie.
Așezați cârnații pe un grătar cu ulei, setați 4 până la 5 inci la foc. Grătați, folosind metoda directă a grătarului, rotind legăturile cu cleștele, până când sunt fierte pe tot parcursul, aproximativ 7 până la 9 minute sau până când temperatura internă atinge 165 de grade F. Se răcește ușor și se taie în felii de 1/4 până la 1/2 inci.
Ungeți ambele părți ale crustei de pizza cu ulei de măsline. Așezați ușor crusta de pizza, cu partea de sus în jos pe grătarul. Grătați timp de 2 până la 3 minute până când crusta este caldă. Întoarceți crusta.
Răspândiți rapid sosul de pizza pe partea gătită a crustei de pizza, apoi aranjați cârnații feliați deasupra crustei.
Se presară cu brânză și oregano. Grătați la foc mediu direct. Acoperiți cu capac de grătar sau cort cu folie.
Grătați timp de 8 până la 10 minute sau până când toppingurile sunt calde și brânza s-a topit.
Tăiați în pene și serviți.