Pizza Frittata necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 5. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și דל פחמימות,ă are 188 calorii, 12g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Dacă aveți la îndemână ardei gras, ceapă, măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această masă de dimineață. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. În general, această rețetă câștigă o nu atât de excelent scor spoonacular de 36%. Rețete similare includ Pizza Frittata, Pizza Frittata, și Pizza Frittata.
Instrucțiuni
1
Bateți ouăle, brânza, condimentul Italian, sarea și piperul până se omogenizează bine; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Italiene
Sare și Piper
Brânză
Ouă
2
Topiți untul în tigaie antiaderentă de 12 inci rezistentă la cuptor la foc mediu. Gatiti ciupercile, ardeiul gras, ceapa si maslinele in unt aproximativ 2 minute, amestecand ocazional, pana cand legumele sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Legume
Ciuperci
Unt
Măsline
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Întindeți amestecul uniform în fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Se toarnă uniform amestecul de ouă peste amestecul de legume; reduceți căldura la mediu-scăzut. Acoperiți și gătiți 9 până la 11 minute sau până când ouăle sunt așezate în centru și maro deschis pe fund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Ouă
5
Scoateți capacul.
6
Setați controlul cuptorului la fiert. Se fierbe frittata cu partea superioară la aproximativ 5 inci de la căldură la aproximativ 2 minute sau până se rumenesc.
Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Casan Emma Chianti Classico cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.