Pizza florentină fără lactate

Pizza florentină fără lactate
Pizza florentină fără lactate ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 971 calorii. Această rețetă servește 2 și costă 3,08 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, toppinguri - hamsii, conserve de roșii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 100 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 99%, ceea ce este excelent. Rețete similare sunt Mint Chocolate Chip Brownie Pizza + Pizza Bar cina nopți (fără lactate și fără gluten!), Pizza Ratatouille (fără Gluten și fără lactate), și Pizza Mexicană Fiesta Fără Lactate.

Instrucțiuni

1
Pentru a face baza, introduceți făina în vasul unui mixer de masă (sau robot de bucătărie cu Atașament pentru aluat).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați 1 linguriță de sare pe o parte a bolului și drojdia pe cealaltă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați 275 ml apă călduță și amestecați încet până se formează un aluat lipicios. Întoarceți mixerul timp de 5-6 minute până când o liniuță împinsă în aluat iese rapid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Puneți aluatul într-un castron ușor uns, apoi acoperiți și lăsați într-un loc cald pentru a dovedi până la dublarea dimensiunii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie și sfârâiți usturoiul câteva secunde, apoi răsturnați roșiile, condimentați și fierbeți timp de 5 minute până când sosul s-a îngroșat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Încălziți cuptorul la 220C / 200C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Frământați aluatul câteva minute, apoi înjumătățiți și rulați fiecare jumătate cât mai subțire posibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
8
Așezați fiecare bază pe o foaie de copt prăfuită cu semolă. Împărțiți sosul de roșii între pizza, întinzându-se aproape până la margine. Punctați peste spanac, adăugați toppingurile și stropiți cu puțin ulei. Gatiti 5 minute, apoi spargeti un ou pe fiecare pizza. Schimbați foile de copt, apoi gătiți timp de 10 minute mai mult sau până când bazele sunt fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
9
Stropiți busuiocul și racheta cu o picătură de ulei și sucul de lămâie. Împrăștiați peste pizza înainte de a mânca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch

Vin recomandat: Sangiovese, Vinul Barbera, Shiraz

Pizza poate fi asociată cu Sangiovese, Barbera Wine și Shiraz. Cel mai bun vin pentru pizza depinde de topping-uri! Pizza cu sos roșu va necesita un vin roșu cu o anumită aciditate, cum ar fi un barberan sau sangiovese. Adăugați pepperoni sau cârnați și puteți deveni mai îndrăzneți cu un syrah. Crama Cardella Sangiovese cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Crama Cardella Sangiovese
Crama Cardella Sangiovese
Paste, Pește, Scoici
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate81
Revista