Pizza florentină fără lactate

Pizza florentină fără lactate ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 971 calorii. Această rețetă servește 2 și costă 3,08 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, toppinguri - hamsii, conserve de roșii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 100 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 99%, ceea ce este excelent. Rețete similare sunt Mint Chocolate Chip Brownie Pizza + Pizza Bar cina nopți (fără lactate și fără gluten!), Pizza Ratatouille (fără Gluten și fără lactate), și Pizza Mexicană Fiesta Fără Lactate.
Instrucțiuni
Pentru a face baza, introduceți făina în vasul unui mixer de masă (sau robot de bucătărie cu Atașament pentru aluat).
Adăugați 1 linguriță de sare pe o parte a bolului și drojdia pe cealaltă.
Adăugați 275 ml apă călduță și amestecați încet până se formează un aluat lipicios. Întoarceți mixerul timp de 5-6 minute până când o liniuță împinsă în aluat iese rapid.
Puneți aluatul într-un castron ușor uns, apoi acoperiți și lăsați într-un loc cald pentru a dovedi până la dublarea dimensiunii.
Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie și sfârâiți usturoiul câteva secunde, apoi răsturnați roșiile, condimentați și fierbeți timp de 5 minute până când sosul s-a îngroșat.
Încălziți cuptorul la 220C / 200C ventilator / gaz
Frământați aluatul câteva minute, apoi înjumătățiți și rulați fiecare jumătate cât mai subțire posibil.
Așezați fiecare bază pe o foaie de copt prăfuită cu semolă. Împărțiți sosul de roșii între pizza, întinzându-se aproape până la margine. Punctați peste spanac, adăugați toppingurile și stropiți cu puțin ulei. Gatiti 5 minute, apoi spargeti un ou pe fiecare pizza. Schimbați foile de copt, apoi gătiți timp de 10 minute mai mult sau până când bazele sunt fierte.
Stropiți busuiocul și racheta cu o picătură de ulei și sucul de lămâie. Împrăștiați peste pizza înainte de a mânca.
Vin recomandat: Sangiovese, Vinul Barbera, Shiraz
Pizza poate fi asociată cu Sangiovese, Barbera Wine și Shiraz. Cel mai bun vin pentru pizza depinde de topping-uri! Pizza cu sos roșu va necesita un vin roșu cu o anumită aciditate, cum ar fi un barberan sau sangiovese. Adăugați pepperoni sau cârnați și puteți deveni mai îndrăzneți cu un syrah. Crama Cardella Sangiovese cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![Crama Cardella Sangiovese]()
Crama Cardella Sangiovese
Paste, Pește, Scoici