Pizza Fierbinte Dip
Dip pizza fierbinte ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, primară și FODMAP are 117 calorii, 6g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 16. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați măsline, cârnați pepperoni, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Nashville Fierbinte Pui Dip, Pizza Dip, și Sos De Fudge Fierbinte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați crema de brânză, oregano, pătrunjel și busuioc.
Răspândiți amestecul în partea de jos a unei plăci de plăcintă de 9 inci sau a unui vas de mică adâncime pentru microunde.
Presărați 1/2 cană de brânză mozzarella și 1/2 cană de parmezan deasupra amestecului de cremă de brânză.
Întindeți sosul de pizza peste toate.
Se presară cu brânză rămasă, apoi se acoperă cu piper verde, pepperoni și felii de măsline. Acoperiți și cuptorul cu microunde timp de 5 minute.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 40 de dolari.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Născut în podgoria "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 metri a.s.l.) din care în 1962, și-a luat numele: este primul Chianti Classico Cru. Fabricat din 90% Sangiovese și din 7% Canaiolo și 3% Colorino, îmbătrânește timp de 20 de luni în butoaie de stejar francez. Astăzi reprezintă cel mai prestigios produs al companiei, apreciat în întreaga lume. Este produs numai în cele mai bune recolte. Compania a ales să păstreze o cantitate considerabilă de sticle din acest vin în pivniță fiind arhivele permanente, capabile să spună istoria Castello di Monsanto