Pizza Feta și ardei gras roșu
Fetan și roșu ardei gras Pizza ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,22 USD pe porție. O porție conține 262 calorii, 7g de proteine, și 13g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână aluat de pizza, oregano, ardei gras și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Ardei Gras-Amestec De Paste Feta, Pui cu ardei gras cu Fetan Orzo, și Vinete Cu Ardei Gras, Feta Și Măsline Verzi.
Instrucțiuni
Deschideți orificiile de ventilație în capacul și fundul unui grătar de ceainic și puneți 25 de brichete pe fiecare dintre cele 2 laturi opuse ale fundului, lăsând mijlocul clar. Rack de ulei și poziționați-l cu clapete peste brichete (pentru adăugarea mai multor Brichete), la 5 până la 6 inci deasupra lor. Brichete ușoare. (Sunt gata când alb cenușiu, 20 până la 30 de minute.)
Înjumătățiți aluatul și formați fiecare jumătate într-un disc. Praf de aluat și mâinile cu făină. Ținând 1 margine de 1 bucată de aluat în aer cu ambele mâini și lăsând partea inferioară să atingă suprafața de lucru, mișcați mâinile în jurul marginii (cum ar fi rotirea volanului), permițând greutății aluatului să se întindă până la aproximativ 6 inci. Făinați-vă pumnii și cu ei întindeți aluatul din centrul părții inferioare, întorcând aluatul pentru a menține un cerc dur, până la aproximativ 10 inci în diametru.
Puneți rotund pe o foaie de copt tapetată cu folie ușor făinată, apoi făinați ușor blatul de aluat și acoperiți cu o altă foaie de folie. Repetați modelarea cu bucata de aluat rămasă și stivați deasupra primei runde, înflorind ușor și acoperind cu folie.
Se amestecă usturoiul în ulei.
Aruncați folia din crusta superioară și periați ușor cu 1 lingură de ulei de usturoi.
Ținând folia dedesubt, răsturnați crusta, cu ulei în jos, pe raftul grătarului. Repetați cu crusta rămasă. Acoperiți grătarul și gătiți până când partea inferioară a crustelor se rumenesc, aproximativ 4 minute.
Întoarceți crustele cu 2 spatule metalice, apoi periați fiecare cu 1 lingură de ulei de usturoi și presărați ardei gras, feta, oregano și sare și piper după gust. Acoperiți grătarul și gătiți încă 5 până la 7 minute sau până când partea inferioară este maro aurie și brânza este ușor topită.