Pizza feta cu spanac și ceapă carmelizată

Pizza feta cu spanac și ceapă carmelizată
Pizza feta cu spanac și ceapă carmelizată ar putea fi doar rețeta mediteraneană pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 369 de calorii, 13 g de proteine și 27 g de grăsimi. Pentru 1,29 USD per porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 10 minute. Mergeți la magazin și cumpărați ciuperci, parmezan, fontina și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Vă este adus de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 32%. Rețete similare sunt Pizza cu spanac feta cu ceapă caramelizată cu sos alb, pizza cu spanac feta cu ceapă caramelizată cu sos alb și tartă cu ceapă și mere Carmelized (vegetariană).

Vin recomandat: Sangiovese, Shiraz, Vinul Barbera

Sangiovese, Shiraz și Vinul Barbera sunt alegeri excelente pentru pizza. Cel mai bun vin pentru pizza depinde de topping-uri! Pizza cu sos roșu va necesita un vin roșu cu ceva aciditate, cum ar fi un barberan sau un sangiovese. Adaugă pepperoni sau cârnați și poți merge mai îndrăzneț cu un syrah. Sticla luminoasă Dom Perignon Vintage cu un rating de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 279 de dolari pe sticlă.
Sticla Dom Perignon Vintage Luminoasa
Sticla Dom Perignon Vintage Luminoasa
Buchetul de deschidere este complex și luminos, un amestec de flori albe, citrice și fructe cu sâmburi. Efectul general este sporit de prospețimea anasonului și a mentei zdrobite. Aromele finale oferite de vin încep să arate note picante, lemnoase și prăjite. După o lungă perioadă de reticență, vinul se deschide în sfârșit. Există un echilibru complet între nas și palat. Caracterul său zvelt, minimalist, pur, tonifiat, atletic este acum exprimat și cu căldură. Fructul este pronunțat și limpede. Aciditatea caracteristică vintage este remarcabil de bine integrată. Persistența sa este în principal aromatică, cenușie, afumată și foarte promițătoare. Vinul se bucură de dualitate: căldură și prospețime, asocieri cu carne și iod, gătit și crud. Condimentele sporesc și accentuează efervescența anului 2008 și densifică vinul. Dom Pérignon îi plac experiențele jucăușe: artă culinară, texturi și chestiuni.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Revista