Pizza Ferma Vidalia
Vidalia Ranch Pizza ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1088 calorii, 32g de proteine, și 78g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 3,55 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați aluat de crustă de pizza, parmezan, brânză cheddar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este o destul de scumpe rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 59%, ceea ce este destul de bun. Încercați Pizza Cu Roșii Cu Ceapă Vidaliană, Pizza Fermă, și Pizza Fermă De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Ungeți ușor o foaie de copt de 12x15 inch.
Întindeți aluatul de pizza pe foaia de copt pregătită.
Întindeți pansamentul de fermă peste aluat; se presară cu pudră de usturoi.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu. Gatiti si amestecati ceapa in ulei pana devine translucida; condimentează cu sare.
Coaceți crusta în cuptorul preîncălzit până se rumenesc ușor, 8 până la 10 minute.
Întindeți 1 cană de pansament ranch, ceapa gătită, feliile de roșii, brânza Cheddar, brânza mozzarella, parmezanul și piperul negru peste crusta coaptă.
Reveniți la cuptorul preîncălzit și coaceți până când crusta se rumeneste și brânza se topește, 12 până la 15 minute. Lăsați pizza să se răcească timp de 5 minute înainte de tăiere pentru a servi.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 40 de dolari.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Născut în podgoria "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 metri a.s.l.) din care în 1962, și-a luat numele: este primul Chianti Classico Cru. Fabricat din 90% Sangiovese și din 7% Canaiolo și 3% Colorino, îmbătrânește timp de 20 de luni în butoaie de stejar francez. Astăzi reprezintă cel mai prestigios produs al companiei, apreciat în întreaga lume. Este produs numai în cele mai bune recolte. Compania a ales să păstreze o cantitate considerabilă de sticle din acest vin în pivniță fiind arhivele permanente, capabile să spună istoria Castello di Monsanto