Deep-Dish Pizzan în stil Chicago este un fel principal mediteranean. Această rețetă servește 16 și costă 1,18 USD per porție. O porție conține 401 de calorii, 21 g de proteine și 23 g de grăsimi. Dacă aveți la îndemână pastă de roșii, roșii conservate, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Vă este adus de Taste of Home. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 42%, care este solid. Pizza Deep-Dish în stil Chicago, Pizza Deep Dish în stil Chicago și Pizza Deep Dish Chicago Style sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați 1-1/2 cani de făină, mălai, drojdie, zahăr și sare. Într-o cratiță, încălziți apa și uleiul la 120°-130°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Bomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Cireșe Confiate Suplimentare
2
Adăugați la ingredientele uscate; bate doar până se umezește.
3
Adăugați făina rămasă pentru a forma un aluat tare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane Salvatoare
4
Se intoarce pe o suprafata infainata; framanta pana se omogenizeaza si elastic, aproximativ 6-8 minute.
5
Se pune într-un bol uns cu unsoare, întorcându-se o dată pentru a unge blatul. Se acopera si se lasa la crescut la loc cald pana se dubleaza, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
6
Punem aluatul în jos; împărțiți în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Punch
7
Rulați fiecare porție într-un format de 11 inchi. cerc. Apăsați aluatul pe partea de jos și în sus pe părțile laterale a două unse de 10 inchi. tigaie rezistente la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane Life Savers
8
Stropiți fiecare cu 2 căni de brânză mozzarella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
9
Într-un castron mare, combinați roșiile, sosul de roșii, pasta de roșii și condimentele. Peste fiecare pizza se pune 1-1/2 cani.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
10
Strat fiecare cu jumătate de cârnați, pepperoni, ciuperci, 1 cană de mozzarella și 2 linguri de parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
11
Acoperiți și coaceți la 450° timp de 35 de minute. Descoperi; Coaceți încă 5 minute sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
Sangiovese, Shiraz și Barbera Wine sunt alegerile mele de top pentru Deep Dish Pizza. Cel mai bun vin pentru pizza depinde de topping-uri! Pizza cu sos roșu va necesita un vin roșu cu ceva aciditate, cum ar fi un barberan sau un sangiovese. Adaugă pepperoni sau cârnați și poți merge mai îndrăzneț cu un syrah. Un vin pe care l-ați putea încerca este Piccini Chianti Classico. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
Piccini Chianti Classico
Rubin strălucitor cu o notă de violet. Notele de prune și violete se amestecă cu fructe de pădure luxuriante și coapte. Expansiv și viu la gură, cu o senzație de gură persistentă, catifelată. Finalul lung este îngropat în fructe. Un vin versatil, cel mai bine servit la 64ºF, fantastic cu carne roșie suculentă, la grătar sau prăjită.