Pizza de vară la grătar cu piersici caramelizate, Burrata, rucola și Serrano crocant

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pizza de vară la grătar cu piersici caramelizate, Burrata, Arugulan și Serrano crocant. O porție conține 1101 calorii, 52G de proteine, și 67g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 10,37 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână aluat de pizza, brânză burrata, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Panzanella la grătar cu rucola, Burrata, dovlecei de vară și măsline, Ananas la grătar, burtă crocantă de porc, Pizza Burratan și Rucola, și Pâine Plată Din Făină De Porumb La Grătar Cu Piersici, Șuncă Serrano Și Spic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Periați ușor 2 foi de copt cu ulei vegetal.
Așezați șunca deasupra într-un singur strat și periați ușor cu ulei vegetal.
Coaceți la cuptor până când sunt crocante, 10 până la 12 minute, răsturnând la jumătate.
Scoateți și lăsați să se răcească.
După ce aluatul de pizza s-a dezghețat, împărțiți-l în 3 bile.
Presărați făină (sau făină de porumb pentru textură) pe spațiul de lucru și rotiți fiecare bilă într-o "pâine plată" alungită, lungă de 10 până la 12 inci și lată de 4 inci.
Periați ambele părți cu ulei de măsline.
Topiți untul într-o cratiță la foc mediu-mare și sotati piersicile cu zahărul brun și puțină sare și piper până se caramelizează, 3 până la 4 minute.
Încălziți un grătar sau o tigaie mare pentru grătar la foc mare.
Grătați 1 crustă unsă până când are semne de grătar deosebite, aproximativ 2 minute. Flip și apoi strat cu 2 cani rucola, linguri generoase de burrata, unele piersici caramelizate și Serrano clare.
Se presară sare și piper și se închide grătarul până se topește brânza.
Scoateți din grătar și repetați cu cele 2 pizzete rămase.