Pizza de Scoop
Dacă aveți aproximativ 10 minute pentru a petrece în bucătărie, Pizza de Scoop ar putea fi o mare fără gluten rețetă pentru a încerca. Pentru 98 cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 16. O porție conține 324 calorii, 9g de proteine, și 23g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți brânză cheddar, brânză mozzarella parțial degresată, ardei gras și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 26%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Scoop De Pui, Scoop De Pui, și Scoop-L-Up Taco Dip.
Instrucțiuni
Întindeți crema de brânză pe un 12-in uns. tigaie pentru pizza.
Se întinde cu sos de chili.
Se presară cu slănină Canadiană, ceapă, piper verde și brânzeturi.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti funcționează foarte bine cu vin spumant și spumant rossimbrox. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Bodegas Naveran Dama Cava cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
![Bodegas Naveran Dama Cava]()
Bodegas Naveran Dama Cava
Una dintre puținele Cavas de epocă fabricate în Spania. Dama este corpolent, dar luminos și clar. Proprietatea Naver 9n produce Cavas de înaltă calitate din 1901. Toate Cavas făcute aici sunt din podgorii deținute și controlate de moșie. Dama este fermentată în sticlă (a la M samporthode champenoise) și îmbătrânită în drojdie timp de 24 de luni.Caves Naveran este un producător premium de Cava care folosește struguri cultivați în proprietate. Naveran Dama este o capodoperă Cava, o combinație de Chardonnay, care conferă vinului corp și volum, și Parellada, care conferă un caracter zest, luminos, care trece prin rotunjimea untoasă a Chardonnay-ului. Iubitorii de șampanie se vor bucura de acest "Fizz al fermierului" mediteranean cu stridii, ton crud și sushi. Aciditatea sa proaspătă complimentează și deserturile cu fructe, în special piersicile și portocalele feliate.