Pizza De Pui Peking
Peking pui Pizza ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Pentru $ 2.51 pe portie, veți obține un fel principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 36g de proteine, 42G de grăsime, și un total de 753 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți piept de pui, semințe de susan, sos de rață peking și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până semințe de susan ai putea urma acest curs principal cu Pâine Cu Banane De Susan ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Pui Peking, Pui Peking Afumat Cu Ceai, și Peking Pui Wraps pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Încălziți o tigaie la grătar la foc mare.
Stropiți uleiul peste Cotletele de pui și condimentați cu amestec de condimente la grătar sau sare și piper. Pui la grătar 3 sau 4 minute pe fiecare parte. Feliați puiul în fâșii foarte subțiri.
Presărați o tigaie de pizza sau o piatră de copt cu făină de porumb sau făină. Apăsați aluatul într-o coajă de pizza, lucrând până la marginile tigaiei.
Presărați marginile aluatului cu semințe de susan. Acoperiți plăcinta cu 3 linguri fiecare sos de prune sau sos de rață și sos de grătar. Acoperiți plăcinta cu brânză. Se acoperă cu pui feliat și scallions și piper roșu.
Coaceți 12 până la 15 minute, până când crocantul și brânza sunt bulbucate.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Născut în podgoria "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 metri a.s.l.) din care în 1962, și-a luat numele: este primul Chianti Classico Cru. Fabricat din 90% Sangiovese și din 7% Canaiolo și 3% Colorino, îmbătrânește timp de 20 de luni în butoaie de stejar francez. Astăzi reprezintă cel mai prestigios produs al companiei, apreciat în întreaga lume. Este produs numai în cele mai bune recolte. Compania a ales să păstreze o cantitate considerabilă de sticle din acest vin în pivniță fiind arhivele permanente, capabile să spună istoria Castello di Monsanto