Pizza De Pui La Grătar

Pizza De Pui La Grătar
Pizza de pui la grătar este un fel principal care servește 8. Pentru 1,64 USD pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 346 calorii. Această rețetă este plăcută de 2 mâncăruri și bucătari. Această rețetă de la Taste of Home necesită sos de grătar, coriandru, ceapă și sare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Pizza De Pui La Grătar, Pizza Cu Tortilla De Pui La Grătar, și Pizza Tikka De Pui.

Instrucțiuni

1
Presărați puiul cu sare și piper. Umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit; folosind clești cu mâner lung, acoperiți ușor grătarul. Pui la grătar, acoperit, la foc mediu sau la fiert 4 in. de la căldură timp de 5-7 minute pe fiecare parte sau până când un termometru citește 170 de euro, ungând frecvent cu 1/2 cană de sos de grătar. Puneți deoparte și păstrați-vă la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Sos De GrătarSos De Grătar
Ulei De GătitUlei De Gătit
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
CleșteClește
2
Împărțiți aluatul în jumătate. Pe o suprafață ușor făinată, rotiți fiecare porție într-un 12 in. x 10 inch. dreptunghi. Periați ușor ambele părți ale aluatului cu ulei; așezați pe grătar. Acoperiți și grătiți la foc mediu timp de 1-2 minute sau până când fundul se rumeneste ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Scoateți din grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Tăiați puiul în 1/2 in. cuburi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
5
Întindeți partea la grătar a fiecărei cruste cu 1/4 cană sos de grătar; strat cu pui, ceapă, brânză și coriandru. Reveniți la grătar. Acoperiți și gătiți fiecare pizza timp de 4-5 minute sau până când fundul este ușor rumenit și brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De GrătarSos De Grătar
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Pui întregPui întreg
BrânzăBrânză
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne

Vin recomandat: Sangiovese, Shiraz, Vinul Barbera

Pizza funcționează foarte bine cu vinul Sangiovese, Shiraz și Barbera. Cel mai bun vin pentru pizza depinde de topping-uri! Pizza cu sos roșu va necesita un vin roșu cu o anumită aciditate, cum ar fi un barberan sau sangiovese. Adăugați pepperoni sau cârnați și puteți merge mai îndrăzneț cu o syrah. Ai putea încerca Le Grand Courtage Blanc de Blancs Brut. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Marele curte Blanc de Blancs Brut
Marele curte Blanc de Blancs Brut
Buchetul prezintă indicii de măr verde, caprifoi și brioșă prăjită. Pe palat, un echilibru delicat de uscăciune și aciditate persistă cu un pic de lămâie Meyer, miere și note florale moi. Blanc de Blancs Brut este foarte bucătărie și cocktail-friendly. Încercați-l cu aperitive sărate, floricele cu unt, mâncăruri cremoase cu paste, pui prăjit, mâncăruri asiatice picante, fructe de mare, deserturi pe bază de fructe sau brânză semi-moale. Se amestecă cu lichioruri de flori de soc sau fructe sau suc proaspăt și băuturi spirtoase de calitate pentru un cocktail spumant ușor și răcoritor.Amestecul: Chardonnay conferă profunzime și complexitate pentru echilibrul general, în timp ce Chenin Blanc împrumută citrice și indicii de miere pentru o textură cremoasă. Aciditatea mai mare a lui Colombard oferă structură, lungime și o mineralitate plăcută, care este completată de profilul fructului Ugni Blanc. Strugurii provin din terroiri de calitate din Franța, cum ar fi Burgundia și Valea Loarei.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista