Pizza de pui Cowboy BBQ
Reteta Cowboy BBQ pui Pizzan este gata în aproximativ 35 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 8 și costă 59 de cenți pe porție. O porție conține 211 calorii, 6g de proteine, și 9g de grăsime. Cap la magazin și ridica foarte apă, se amestecă, colby-Monterey Jack brânză, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Cea mai bună marinată de pui la grătar, Pui Cheddar la grătar, și Pui la grătar la cuptor.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 400 F. în bol mediu, se amestecă amestecul Bisquick, smântâna și apa fierbinte cu furculița până se formează aluatul moale.
Așezați pe suprafața prăfuită cu amestec Bisquick. Formați o minge; frământați de 5 ori.
Rulați aluatul în cerc de 14 inci; îndoiți cercul în jumătate.
Așezați pe o foaie mare de cookie-uri și desfaceți-o.
Întindeți amestecul de pui peste aluat până la 2 inci de margine. Îndoiți marginea doar la amestecul de pui. Se acoperă cu jumătate din slănină.
Se presară brânză și slănină rămasă.
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până când crusta este maro auriu deschis și brânza este topită.