Pizza de pui BBQ cu Mozzarella proaspătă și jalape Murat cm faptul

Pizza de pui BBQ cu Mozzarellan proaspăt și jalape Murat ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 22g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 292 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,43 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, oțet, chimen măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma aluatul de pizza refrigerat, puteți urma acest fel principal cu Pizza De Desert La Grătar ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 38 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Pizza proaspătă cu Mozzarella, busuioc și cârnați de pui, Pizza Pesto cu roșii proaspete și Mozzarellan și Pizzan Perfect acasă, și Tostada de pui cu porumb, Jalapenos murat și fasole neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați o piatră de pizza sau o foaie de copt grea în cuptor. Preîncălziți cuptorul la 450 (Păstrați piatra de pizza sau foaia de copt în cuptor pe măsură ce se preîncălzește).
Presărați ambele părți ale puiului uniform cu piper negru și sare.
Combinați zahărul brun, boiaua, praful de usturoi și chimenul măcinat într-un castron mic, amestecând bine pentru a combina. Puneți deoparte 2 lingurițe de amestec de condimente și frecați uniform amestecul de condimente rămas pe toate părțile puiului.
Încălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați pui în tigaie; saut 3 minute pe fiecare parte sau până când puiul este gata.
Lăsați puiul să stea 10 minute și feliați subțire împotriva bobului.
Rulați aluatul într-un dreptunghi de 14 x 9 inci (sau un cerc de 14 inci) pe o suprafață ușor făinată; străpungeți aluatul cu o furculiță. Acoperiți ușor aluatul cu spray de gătit. Scoateți cu grijă piatra de pizza din cuptor.
Presărați făină de porumb peste piatra de pizza; așezați aluatul pe piatra de pizza.
Coaceți la 450 timp de 9 minute.
Combinați 2 lingurițe rezervate amestec de condimente, ketchup, muștar și oțet într-o cratiță mică la foc mediu. Aduceți amestecul la foc mic și gătiți 3 minute sau până când este ușor gros, amestecând ocazional.
Scoateți crusta parțial gătită din cuptor; întindeți amestecul de ketchup uniform peste crustă, lăsând o margine de 1/2 inch în jurul marginilor. Se acoperă cu pui, ceapă, jalapeos și brânză.
Coaceți la 450 timp de 10 minute sau până când brânza se rumeneste.
Se presară cu coriandru. Felie.
Dacă vă place rucola, încercați Pizza de pui, rucola și Prosciutto: Pregătiți pizza de pui la grătar până la Pasul 3, omițând zahărul brun, boia de ardei, pudra de usturoi și chimenul măcinat.
Combinați 1 lingură de ulei de măsline extravirgin și 2 linguri de usturoi proaspăt feliat subțire vertical într-o tigaie la foc mediu-mic; gatiti 2 minute sau doar pana cand este parfumat, amestecand continuu (nu rumeniti usturoiul).
Periați aluatul de pizza nefiert cu amestec de usturoi-ulei; presărați aluatul uniform cu 3 uncii de brânză fontina mărunțită (aproximativ 3/4 cană) și 1/2 linguriță de ardei roșu zdrobit, lăsând o margine de 1/2 inch.
Coaceți la 450 timp de 4 minute sau până când brânza se topește. Îndepărtați cu grijă crusta parțial gătită din cuptor; aranjați puiul pe crustă, lăsând o margine de 1/2 inch.
Coaceți încă 5 minute sau până când crusta este aurie și crocantă.
Așezați 1 1/2 căni de rucola într-un castron mediu; stropiți cu 1 linguriță de ulei de măsline extravirgin și 1 linguriță de suc proaspăt de lămâie.
Se presară cu 1/8 linguriță sare kosher. Aruncă. Aranjați 1 uncie de prosciutto feliat subțire uniform peste pizza; se acoperă cu amestec de rucola. Felie de pizza.
Servește 6 (Dimensiune de servire: 1 felie) calorii 307; grăsime 9g( sat 9g); sodiu 624mg
Dacă vă place parmezanul, încercați Pizza cu pui cu trei brânzeturi: Pregătiți pizza cu pui la grătar până la Pasul 3, omițând frecarea condimentelor.
Combinați 1 uncie de brânză albastră mărunțită și 1 lingură de lapte fără grăsimi; întindeți amestecul peste aluatul de pizza nefiert, lăsând o margine de 1/2 inch. Se acoperă cu pui, 2 uncii de mozzarella mărunțită, 2 linguri de parmezan ras și 1/8 linguriță de sare.
Coaceți la 450 timp de 12 minute.
Se presara cu 1 lingura busuioc si 1 lingura oregano tocat.
Servește 6 (Dimensiune de servire: 1 felie) calorii 270; grăsime 3G( sat 3G); sodiu 599mg