Pizza De Porc În Stil Thailandez

Pizza De Porc În Stil Thailandez
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Pizzanul de porc în stil thailandez. Această rețetă fără lactate servește 8 și costă 88 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 230 calorii. 9 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de tablă de sculptură oscar mayer și carne de porc condimentată condimentată, crustă de pizza gata de utilizare, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Carne De Porc În Stil Thailandez, Carne De Porc De Arahide În Stil Thailandez, și Tocană De Porc În Stil Thailandez pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 218°.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Întindeți sosul de arahide pe crusta de pizza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ArahideSos De Arahide
8 Uncii De Brânză Mozzarella Tăiată în Felii Subțiri8 Uncii De Brânză Mozzarella Tăiată în Felii Subțiri
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
3
Se acoperă cu toate ingredientele rămase, cu excepția varzei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
4
Coaceți 10 până la 12 min. sau până când carnea este încălzită. Sus cu varză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 62 de dolari pe sticlă.
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Roșu rubiniu intens. Puternic și bogat cu note picante și balsamice urmate de arome de fructe de pădure roșii. Taninurile fine și elegante încântă Palatul anunțând un postgust plăcut și lung.
DificultateNormal
Gata În22 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista