Pizza de chiftele la grătar la grătar
Pizza de chiftele la grătar la grătar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Pentru 1,97 USD per porție, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34 g de proteine, 37 g de grăsimi și un total de 763 de calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru 4 iulie. Dacă aveți sare, sos de grătar, drojdie cu creștere rapidă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 65%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt pizza de chifteluță, pizza personală de chifteluță de curcan fără gluten și pizza de pui la grătar.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați făina, drojdia, zahărul și sarea.
Adăugați apă și ulei; se amestecă până se formează un aluat moale. Se intoarce pe o suprafata infainata; framanta pana se omogenizeaza si elastic, aproximativ 6-8 minute. Acoperiți și lăsați să stea 15 minute.
Între timp, gătiți chiftele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Tăiați fiecare chifteluță în jumătate. Într-un castron mare, combinați sosul de grătar și conservele.
Adăugați jumătăți de chiftele; se amestecă pentru a acoperi.
Împărțiți aluatul în sferturi.
Rulați fiecare porție într-un 6-inch. cerc. Folosind clești cu mâner lung, umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit și acoperiți ușor grătarul. Grătiți aluatul, acoperit, la foc mediu timp de 1-2 minute sau până când crusta se rumenește ușor.
Strat de partea la grătar a fiecărei pizza cu amestec de chiftele, brânză și ceapă. Aduceți pizza la grătar. Acoperiți și gătiți timp de 4-5 minute sau până când crusta se rumenește ușor și brânza se topește.
Vin recomandat: Sangiovese, Shiraz, Vinul Barbera
Pizza funcționează foarte bine cu vinul Sangiovese, Shiraz și Barbera. Cel mai bun vin pentru pizza depinde de topping-uri! Pizza cu sos roșu va necesita un vin roșu cu ceva aciditate, cum ar fi un barberan sau un sangiovese. Adaugă pepperoni sau cârnați și poți merge mai îndrăzneț cu un syrah. Ai putea încerca Weinert Cavas de Weinert. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Weinert Cavas de Weinert]()
Weinert Cavas de Weinert
Tonul profund de rubin, cu sclipici violet, ia naștere structura stabilă și viguroasă. Bogăția sa tanică îi garantează longevitatea, dar predomină fructele coapte discrete. Un vin echilibrat, plin de corp, care are parfumuri reminiscente de stejar pe final lung. Un amestec de Cabernet Sauvignon, Malbec și Merlot.