Pizza cu șuncă și ananas

Șuncă și ananas Pizza ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 328 calorii, 16g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți crustă de pizza, șuncă tăiată cu julienne, brânză mozzarella parțial degresată și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până sunca ai putea urma acest curs principal cu Desert De Mere Graham ca desert. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Hawaiian șuncă și ananas Sliders + VIDEO, Pizza la grătar cu pesto de rucola, porumb și șuncă (VIDEO), și TJ Hooker Pizza (Chipotle BBQ și ananas Chili dulce + jalape pizza cu Bacon Unixto) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Așezați crusta de pizza pe o foaie de copt.
Întindeți sosul uniform peste crusta de pizza, lăsând o margine de 1/2 inci. Se acoperă cu șuncă, ananas și brânză; se presară cu piper roșu.
Coaceți la 450 timp de 10 minute sau până când crusta este crocantă.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Mazzei Fonterutoli Chianti Classico cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
![Mazzei Fonterutoli Chianti Classico]()
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"Multă carne, fructe de pădure și caracter de prune pe nas și palat. Corpolent, cu taninuri catifelate și un finisaj lung și bogat. Stil Decadent care îmi place. Calitate serioasă pentru vintage. Nr Castello în 2002, astfel încât acest lucru a fost actualizat."- Spectator de vinculoare: roșu-purpuriu intens, dar strălucitor și excepțional de concentrat.Buchet: extrem de intens și complex, cu mirosuri de cireșe și zmeură însoțite de nuanțe ușoare prăjite și picante.Aromă: impactul în gură este incisiv, dar moale datorită unei structuri substanțiale de taninuri în care ies în evidență cele moi și bine rotunjite. Aciditatea este fuzionată cu corpul vinului și ajută la transmiterea senzațiilor plăcute de căldură și putere. Vinul are un finisaj lung, neobișnuit pentru un Chianti Classico obișnuit.