Pizza cu vinete, roșii și Fontina

Pizza cu vinete, roșii și Fontina ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $5.63 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 2 porții cu 820 calorii, 25g de proteine, și 56G de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de vinete, căței de usturoi, fontina și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Pizza cu vinete, roșii și Fontina, Panini de vinete, Fontinan și roșii, și Pizza Fontina, măsline și roșii cu crustă de grâu integral de busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați vinetele cu 1 1/2 lingurițe de sare într-o strecurătoare și lăsați să se scurgă în chiuvetă, întorcând feliile ocazional, 30 de minute.
Tăiați mărunt busuiocul, menta și usturoiul. Aruncați cu roșiile într-un castron, apoi scurgeți într-o sită așezată peste castron.
Clătiți vinetele, apoi uscați-le în loturi între prosoape de hârtie, apăsând ferm pentru a îndepărta excesul de lichid.
Ungeți ambele părți ale feliilor cu ulei (aproximativ 4 linguri în total) și formați stive mici, apoi tăiați stivele în sferturi. Aranjați bucățile de vinete în 1 strat în 2 tigăi grele de copt și fierbeți, 1 tigaie la un moment dat, la aproximativ 5 până la 6 inci de la căldură, întorcând vinetele o dată, până se rumenesc, 7 până la 8 minute pe lot. Răciți vinetele la temperatura camerei.
Puneți piatra de pizza în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți cuptorul la 500 F (lăsați 1 oră pentru ca piatra de pizza să se încălzească).
Nu loviți aluatul. Dragați ușor 1 bucată de aluat în făină pentru a acoperi, apoi transferați pe o foaie de hârtie pergament așezată pe coaja de copt sau foaia de copt. Ținând 1 margine de aluat făinat în aer cu ambele mâini și lăsând pergamentul să atingă fundul, mișcați cu atenție mâinile în jurul marginii aluatului (cum ar fi rotirea unui volan), permițând greutății aluatului să-l întindă la o rundă de aproximativ 10 inci în diametru.
Așezați rotund pe pergament și reglați forma după cum este necesar.
Aruncați orice lichid emanat din roșii și aruncați roșiile cu uleiul de lingură rămas și restul de 1/4 linguriță de sare în castron.
Ungeți aluatul rotund cu ulei și împrăștiați jumătate de vinete, jumătate de roșii și jumătate de brânză peste el, lăsând o margine de 1 inch în jurul marginii. Aliniați marginea îndepărtată a cojii cu marginea îndepărtată a pietrei de pizza și înclinați coaja în jos, smucind-o ușor pentru a începe să se miște pizza. Glisați pizza, împreună cu pergamentul, pe piatră și coaceți până când crusta devine maro aurie și brânza clocotește, 12 până la 15 minute.
Scoateți pizza din cuptor glisând coaja sub hârtie.
Transferați pizza pe o tăietură și aruncați pergamentul.
În timp ce prima pizza se coace, asamblați a doua pizza pe o altă foaie de pergament, apoi coaceți în același mod.