Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Chicago Deep-Dish Pizzan. Această rețetă face 8 porții cu 365 calorii, 19g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați oregano, ciuperci, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Încercați Chicago Deep Dish Pizza, Pizza Cu Vase Adânci Din Chicago, și Chicago Deep Dish Pizza pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se dizolvă zahărul și drojdia în apă caldă într-un castron mare; lăsați să stea 5 minute. Se amestecă uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Zahăr
Apă
Drojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Cântăriți sau lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuțit
3
Combinați 25 de uncii (aproximativ 2 1/2 căni) făină, făină de porumb și sare într-un castron. Se amestecă amestecul de făină în amestecul de drojdie până când aluatul formează o bilă. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată. Frământați până se omogenizează și elastic (aproximativ 5 minute); adăugați suficientă făină rămasă, câte 1 lingură, pentru a preveni lipirea aluatului de mâini (aluatul se va simți lipicios).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Porumb
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Drojdie
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 45 de minute sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați ușor două degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.) Puneți aluatul în jos; acoperiți și lăsați să se odihnească 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Aluat
Punch
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Rulați aluatul într-un dreptunghi de 11 x 15 inch pe o suprafață ușor făinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
6
Așezați aluatul într-un vas de copt de 13 x 9 inch acoperit cu spray de gătit; apăsați aluatul pe părțile laterale ale vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
7
Întindeți 1 1/2 căni de brânză uniform peste aluat. Aranjați cârnații tocați uniform peste brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați
Brânză
Pâine Cu Nuci și Stafide
Aluat
8
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Se toacă roșiile; se pune într-o sită. Se amestecă oregano și busuioc; scurgeți amestecul de roșii 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Busuioc
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
10
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
11
Adăugați ciuperci în tigaie; gatiti 5 minute, amestecand ocazional. Se amestecă ardeii grași; gatiti timp de 8 minute sau pana se inmoaie, amestecand ocazional. Aranjați legumele peste cârnați; lingură amestec de roșii uniform peste legume și cârnați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Legume
Ciuperci
Cârnați
Tomate
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
12
Se presară uniform cu 1/2 cană de brânză rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
13
Coaceți la 400 timp de 25 de minute sau până când se rumenesc crusta și bulele de brânză. Se răcește cu 5 minute înainte de tăiere.