Pizza Cu Vase Adânci Din Chicago

Pizza Cu Vase Adânci Din Chicago
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Chicago Deep-Dish Pizzan. Această rețetă face 8 porții cu 365 calorii, 19g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați oregano, ciuperci, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Încercați Chicago Deep Dish Pizza, Pizza Cu Vase Adânci Din Chicago, și Chicago Deep Dish Pizza pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se dizolvă zahărul și drojdia în apă caldă într-un castron mare; lăsați să stea 5 minute. Se amestecă uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
ZahărZahăr
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Cântăriți sau lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
3
Combinați 25 de uncii (aproximativ 2 1/2 căni) făină, făină de porumb și sare într-un castron. Se amestecă amestecul de făină în amestecul de drojdie până când aluatul formează o bilă. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată. Frământați până se omogenizează și elastic (aproximativ 5 minute); adăugați suficientă făină rămasă, câte 1 lingură, pentru a preveni lipirea aluatului de mâini (aluatul se va simți lipicios).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PorumbFăină De Porumb
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
DrojdieDrojdie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 45 de minute sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați ușor două degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.) Puneți aluatul în jos; acoperiți și lăsați să se odihnească 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
AluatAluat
PunchPunch
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Rulați aluatul într-un dreptunghi de 11 x 15 inch pe o suprafață ușor făinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
6
Așezați aluatul într-un vas de copt de 13 x 9 inch acoperit cu spray de gătit; apăsați aluatul pe părțile laterale ale vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
7
Întindeți 1 1/2 căni de brânză uniform peste aluat. Aranjați cârnații tocați uniform peste brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
BrânzăBrânză
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
AluatAluat
8
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Se toacă roșiile; se pune într-o sită. Se amestecă oregano și busuioc; scurgeți amestecul de roșii 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
BusuiocBusuioc
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
10
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Adăugați ciuperci în tigaie; gatiti 5 minute, amestecand ocazional. Se amestecă ardeii grași; gatiti timp de 8 minute sau pana se inmoaie, amestecand ocazional. Aranjați legumele peste cârnați; lingură amestec de roșii uniform peste legume și cârnați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
LegumeLegume
CiuperciCiuperci
CârnațiCârnați
TomateTomate
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Se presară uniform cu 1/2 cană de brânză rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
13
Coaceți la 400 timp de 25 de minute sau până când se rumenesc crusta și bulele de brânză. Se răcește cu 5 minute înainte de tăiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 42 m.
Porții8
Scor De Sănătate43
Revista