Pizza cu ton, Mozzarella proaspătă și busuioc

Pizza cu ton, Mozzarella proaspătă și busuioc
Pizza cu ton, Mozzarella proaspătă și busuioc ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul felului principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 536 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $3.35 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână ghimbir, măsline kalamatan, ridichi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma foietajul, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri De Foietaj Cu Pere De Afine ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 75%, ceea ce e bine. Încercați Pizza Cu Ton, Mozzarella Proaspătă Și Busuioc, Pizza proaspătă Mozzarellan și busuioc, și Pizza proaspătă Mozzarellan și busuioc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Poziționați rack-ul în centrul cuptorului și preîncălziți la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Rulați produse de patiserie cu puf pe suprafața de lucru cu făină până la un pătrat de 11 inci. Folosind 4 bol de 1/2 inch ca ghid, tăiați 4 runde din patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Foi De Patiserie Cu PufFoi De Patiserie Cu Puf
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Transferați patiseria pe o foaie de copt mare, fără grăsime, distanțându-vă.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Așezați o altă foaie de copt deasupra rundelor de patiserie pentru a cântări ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Coaceți până când patiseria se rumeneste și se coace, aproximativ 20 de minute. Descoperiți patiseria și răciți complet. Faceți înainte: patiseria poate fi făcută cu 6 ore înainte.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Lăsați să stea la temperatura camerei.
7
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Încălziți 2 lingurițe de ulei de măsline într-o tigaie antiaderentă medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Se adauga ceapa verde; saut pana se inmoaie, dar nu se rumeneste, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
10
Se ia de pe foc. Împărțiți ceapa verde între rondele de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
11
Ungeți ușor tonul cu ulei de măsline; se presară sare și piper. Alternează 3 felii de ton, 3 felii de mozzarella și 3 frunze de busuioc în cercuri concentrice, ușor suprapuse, deasupra cepei verzi pe fiecare rundă de patiserie. Împrăștiați roșii, măsline și felii de ridiche peste fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Busuioc ProaspătBusuioc Proaspăt
Ceapa VerdeCeapa Verde
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
Ulei De MăslineUlei De Măsline
TomateTomate
MăslineMăsline
RidicheRidiche
TonTon
12
Presărați fiecare cu ghimbir și stropiți cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
GhimbirGhimbir
13
Coaceți doar până când tonul este opac în jurul marginilor, dar încă translucid în centru, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TonTon
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
14
Transferați pe plăci.
1
Cu pizza, se toarnă un rosul. Încercați Domaine Le Galantin 2006 Bandol Ros Diametru ($17), care are arome de fructe de piatră, minerale și petale de trandafir.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FructeFructe
Vin RozVin Roz

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Vinul Merlot, Pinot Noir și rossimbroul sunt alegeri excelente pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Un vin pe care l-ai putea încerca este Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 35 de dolari.
Beringer Howell Munte Bancroft Ranch Merlot
Beringer Howell Munte Bancroft Ranch Merlot
Bancroft Ranch Merlot din 2006 are o culoare bogată de granat și are margini cu arome de fructe negre coapte, condimente maro și un indiciu de coajă de portocală. Taninurile sale rafinate și profunzimea aromei îl fac unul dintre cele mai memorabile vinuri ale lui Beringer Din Howell Mountain.Amestec: 93% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon și 3% Cabernet Franc
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate43
Revista