Pizza cu ton, Mozzarella proaspătă și busuioc ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul felului principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 536 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $3.35 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână ghimbir, măsline kalamatan, ridichi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma foietajul, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri De Foietaj Cu Pere De Afine ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 75%, ceea ce e bine. Încercați Pizza Cu Ton, Mozzarella Proaspătă Și Busuioc, Pizza proaspătă Mozzarellan și busuioc, și Pizza proaspătă Mozzarellan și busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Poziționați rack-ul în centrul cuptorului și preîncălziți la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Rulați produse de patiserie cu puf pe suprafața de lucru cu făină până la un pătrat de 11 inci. Folosind 4 bol de 1/2 inch ca ghid, tăiați 4 runde din patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Foi De Patiserie Cu Puf
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Transferați patiseria pe o foaie de copt mare, fără grăsime, distanțându-vă.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
4
Așezați o altă foaie de copt deasupra rundelor de patiserie pentru a cântări ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
5
Coaceți până când patiseria se rumeneste și se coace, aproximativ 20 de minute. Descoperiți patiseria și răciți complet. Faceți înainte: patiseria poate fi făcută cu 6 ore înainte.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Lăsați să stea la temperatura camerei.
7
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Încălziți 2 lingurițe de ulei de măsline într-o tigaie antiaderentă medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Se adauga ceapa verde; saut pana se inmoaie, dar nu se rumeneste, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Verde
10
Se ia de pe foc. Împărțiți ceapa verde între rondele de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Verde
11
Ungeți ușor tonul cu ulei de măsline; se presară sare și piper. Alternează 3 felii de ton, 3 felii de mozzarella și 3 frunze de busuioc în cercuri concentrice, ușor suprapuse, deasupra cepei verzi pe fiecare rundă de patiserie. Împrăștiați roșii, măsline și felii de ridiche peste fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Busuioc Proaspăt
Ceapa Verde
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
Ulei De Măsline
Tomate
Măsline
Ridiche
Ton
12
Presărați fiecare cu ghimbir și stropiți cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Ghimbir
13
Coaceți doar până când tonul este opac în jurul marginilor, dar încă translucid în centru, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ton
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
14
Transferați pe plăci.
1
Cu pizza, se toarnă un rosul. Încercați Domaine Le Galantin 2006 Bandol Ros Diametru ($17), care are arome de fructe de piatră, minerale și petale de trandafir.
Vinul Merlot, Pinot Noir și rossimbroul sunt alegeri excelente pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Un vin pe care l-ai putea încerca este Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 35 de dolari.