Pizza Cu Ton
Nevoie de o felul principal pescatarian? Pizza cu ton ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 336 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Dacă aveți la îndemână ton, ceapă, brânză mozzarella și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 37%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Pizza Cu Ton, Pizza Tunan și ceapă roșie, și Pizza cu ton de zece minute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 400 de grade F (200 de grade C).
Întindeți crema de brânză înmuiată pe crusta pre-coaptă.
Presărați tonul și ceapa peste pizza; apoi acoperiți cu brânză mozzarella mărunțită și fulgi opționali de ardei roșu.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când brânza s-a topit și a început să se rumenească, aproximativ 15 până la 20 de minute.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Vinul Merlot, Pinot Noir și rossimbroul sunt alegeri excelente pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Un vin pe care l-ați putea încerca este Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 40 de dolari.
![Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot]()
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Fructele roșii strălucitoare, afinele confiate, prunele Santa Rosa și aromele de mentol se amestecă pentru a intoxica nasul în timp ce Harris Vineyard Merlot 2016 se ridică din pahar. Pe gust, o intrare suculentă și fructată este susținută de taninuri masticabile și o aciditate echilibrantă, creând straturi luxuriante care acoperă limba și produc un finisaj moale și elegant.