Pizza cu struguri roșii cu miere, rozmarin și Pecorino
Rețeta Pizza cu struguri roșii cu miere, rozmarin și Pecorino este gata în aproximativ 4 ore și este cu siguranță un excelent vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă face 4 porții cu 377 calorii, 12g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de făină de pâine, rozmarin, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Încercați Rețetă de Pizza (cu struguri roșii, miere, rozmarin și Pecorino), Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert, și Pâine cu cartofi, Pecorino și rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 204°.se dizolvă drojdia cu o linguriță de miere în jumătate din apă și se pune într-o parte.
Se amestecă făina cu un vârf bun de sare și se modelează într-o grămadă pe o suprafață de lucru curată.
Faceți o fântână în centru și, când amestecul de drojdie și miere s-a spumat, turnați-l în fântână și amestecați treptat cu făina până se înmoaie.
Se toarnă restul de apă călduță și se amestecă toată făina pentru a face un aluat frumos, umed și moale.
Se pune într-un castron curat, se acoperă cu folie de plastic și se lasă la loc cald timp de aproximativ 15 minute.
Între timp, bateți rozmarinul într-un pistil și mortar, adăugați puțin ulei de măsline și bateți din nou.
Tăiați strugurii în jumătate și puneți-i într-o parte.
Când aluatul și-a dublat dimensiunea, așezați-l pe suprafața de lucru și frământați până se omogenizează.
Tăiați aluatul în 4 bucăți, frământați din nou fiecare bucată scurt și modelați-le în 4 pizza mici.
Ungeți pizza cu crenguțele de rozmarin bătute, lăsându-le unse cu ulei de rozmarin, apoi împrăștiați-le cu strugurii roșii înjumătățiți.
Stropiți fiecare pizza cu o linguriță de miere și, în cele din urmă, radeți niște pecorino deasupra.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 10 minute, sau până când bazele de pizza sunt fierte și brânza clocotește și se topește.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;