Pizza Cu Somon Afumat La Grătar

Pizza cu somon afumat la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 533 calorii, 16g de proteine, și 37g de grăsime fiecare. Pentru $2.71 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați capere, somon, arpagic și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma aluatul de pizza, puteți urma acest fel principal cu Pizza De Desert La Grătar ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Pizza la grătar cu somon afumat, Pizza La grătar de 20 de Minute cu somon afumat și verdeață mixtă, și Topping De Pizza-Pizza Cu Somon Afumat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați aluatul în 2 bucăți și praf ușor cu făină.
Rulați o bucată pe o suprafață bine făinată, formând un cerc de aproximativ 6 sau 7 inci în diametru. (Lăsați crusta puțin mai groasă în jurul marginilor pentru a forma o jantă.)
Așezați pe o bucată de hârtie pergament ușor unsă pentru un transfer ușor pe grătar. Repetați cu a doua rundă de aluat.
Ungeți o parte a fiecărei runde de aluat cu ulei de măsline și așezați, cu părțile de ulei în jos, pe grătarul bine uns. Închideți capacul și grătiți 1 până la 2 minute sau până când părțile inferioare sunt rumenite și crocante. (Verificați aluatul după 1 minut.) Ungeți ușor vârfurile de aluat cu ulei și întoarceți-le. Închideți capacul și grătiți aproximativ 1 până la 1 1/2 minute, verificând după aproximativ 45 de secunde.
Scoateți aluatul pe o foaie de prăjituri sau pe un platou mare de servire plat.
Întindeți bucățile de aluat la grătar uniform cu brânză mascarpone. Se acoperă cu somon afumat și se presară cu capere și arpagic proaspăt. (Pizza poate fi servită imediat sau așezată pe grătar timp de 30 până la 45 de secunde, cu capacul închis, pentru a încălzi toppingurile.)
Serviți pizza cu pene de lămâie.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Puteți încerca Antica Chardonnay (Mountain Select). Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
![Antica Chardonnay (Munte Selectați)]()
Antica Chardonnay (Munte Selectați)
Chardonnay 2017 este vibrant și bogat cu arome ispititoare care duc la un miez ferm de arome de pere, mere și caise umbrite de stejar ușor condimentat. La gust, vinul oferă strat după strat de arome persistente. Vinul evidențiază puritatea varietală cu eleganță și prospețime pe gust.Chardonnay a fost cules de la viță de vie în vârstă de 4 până la 31 de ani din porțiuni selectate din nouă blocuri de viță de vie, care sunt plantate la o altitudine de 1.413-1.494 picioare. Selecția din acest an a cuprins 10 Clone Chardonnay—nouă Burgundian și aclamata selecție Heritage Weimer—care împreună creează complexitatea aromelor și aromelor pe care le căutăm pentru Chardonnay-ul nostru montan.