Pizza cu smochine Prosciutto cu rucola

Reteta Fig-Prosciutto Pizza cu rucola ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 1 oră și 42 de minute. Pentru $2.0 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 582 calorii. Această rețetă servește 12. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. Mergeți la magazin și ridicați drojdia activă, răspândirea smochinelor, uleiul de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pizza Cu Rucola Prosciutto, Arugula-Prosciutto Pizza, și Pizza Cu Rucola Și Prosciutto pentru rețete similare.
Instrucțiuni
NOTĂ: INGREDIENTELE PENTRU PIZZA DIN ACEASTĂ REȚETĂ SUNT PENTRU 1/3 DIN REȚETA DE ALUAT DE PIZZA. FOLOSIȚI ALUATUL RĂMAS PENTRU A FACE ALTE TIPURI DE PIZZA!
Presărați drojdia peste 1 1/2 căni calde (nu călduțe) water.In un mixer, combinați făina și sarea. Cu mixerul care funcționează la viteză mică (cu atașament cu palete), stropiți în ulei de măsline până când se combină cu făină. Apoi, se toarnă amestecul de drojdie / apă și se amestecă până se combină.Înveliți un bol de amestecare separat cu un strop ușor de ulei de măsline și formați aluatul într-o bilă. Aruncați pentru a acoperi aluatul în ulei de măsline, apoi acoperiți vasul bine cu folie de plastic și lăsați să crească cel puțin o oră. Utilizați imediat sau păstrați-l la frigider până când aveți nevoie. *** Cel mai bine este să faceți aluatul cu cel puțin 24 de ore înainte, iar 3 sau 4 zile este chiar mai bine.Preîncălziți cuptorul la 500 de grade.
Întindeți 1/3 din aluatul de pizza cât mai subțire posibil.
Așezați pe o foaie mare de copt.
Stropiți ușor cu ulei de măsline și presărați ușor cu sare kosher.
Întindeți smochinul întins (sau gem) pe toată suprafața aluatului.
Așezați felii de mozzarella pe toată suprafața.
Se presară ușor cu sare și piper proaspăt măcinat.
Coaceți timp de 12 până la 15 minute sau până când crusta este aurie și brânza este cu bule.
Scoateți din cuptor și puneți imediat prosciutto peste pizza fierbinte. Chiar înainte de servire, presărați rucola și așchii de parmezan.
Tăiați în pene sau pătrate și serviți imediat!