Pizza cu smochine prosciutto cu rucola
Fig-Prosciutto Pizza cu rucola ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 102. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 228 calorii. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 400 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 12 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, mozzarella în greutate, prosciutto în greutate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 23%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați Pizza Cu Rucola Prosciutto, Arugula-Prosciutto Pizza, și Pizza Cu Rucola Și Prosciutto pentru rețete similare.
Instrucțiuni
NOTĂ: INGREDIENTELE PENTRU PIZZA DIN ACEASTĂ REȚETĂ SUNT PENTRU 1/3 DIN REȚETA DE ALUAT DE PIZZA. FOLOSIȚI ALUATUL RĂMAS PENTRU A FACE ALTE TIPURI DE PIZZA!
Presărați drojdia peste 1 1/2 căni calde (nu călduțe) water.In un mixer, combinați făina și sarea. Cu mixerul care funcționează la viteză mică (cu atașament cu palete), stropiți în ulei de măsline până când se combină cu făină. Apoi, se toarnă amestecul de drojdie / apă și se amestecă până se combină.Înveliți un bol de amestecare separat cu un strop ușor de ulei de măsline și formați aluatul într-o bilă. Aruncați pentru a acoperi aluatul în ulei de măsline, apoi acoperiți vasul bine cu folie de plastic și lăsați să crească cel puțin o oră. Utilizați imediat sau păstrați-l la frigider până când aveți nevoie. *** Cel mai bine este să faceți aluatul cu cel puțin 24 de ore în avans, iar 3 sau 4 zile este chiar mai bine.Preîncălziți cuptorul la 500 de grade.
Întindeți 1/3 din aluatul de pizza cât mai subțire posibil.
Așezați pe o foaie mare de copt.
Stropiți ușor cu ulei de măsline și presărați ușor cu sare kosher.
Întindeți smochinul întins (sau gem) pe toată suprafața aluatului.
Așezați felii de mozzarella pe toată suprafața.
Se presară ușor cu sare și piper proaspăt măcinat.
Coaceți timp de 12 până la 15 minute sau până când crusta este aurie și brânza este cu bule.
Scoateți din cuptor și puneți imediat prosciutto peste pizza fierbinte. Chiar înainte de servire, presărați rucola și așchii de parmezan.
Tăiați în pene sau pătrate și serviți imediat!