Pizza cu slănină, ceapă și ciuperci

Pizza cu slănină, ceapă și ciuperci
Bacon, ceapa, ciuperci și Pizza ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 328 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel cu frunze plate, ceapă, ciuperci pre cremini și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pizza cu ciuperci, ceapă și busuioc, Pizza Kale, ciuperci și ceapă roșie, și Pizza cu ciuperci și ceapă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Găsiți cusătura longitudinală în aluat. Începând de la cusătură, desfaceți ușor aluatul într-un dreptunghi pe o suprafață ușor făinată. Întindeți aluatul într-un cerc de 12 inci pe o suprafață ușor făinată; transferați într-o tigaie rotundă pentru pizza sau o foaie mare de copt presărată cu făină de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PorumbFăină De Porumb
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Carne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru ScoiciCarne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru Scoici
2
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați ulei de măsline în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se adauga ceapa; saut 8 minute, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
6
Puneți ceapa tocată într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Adăugați ciuperci cremini la tigaie; saut 8 minute sau până când lichidul aproape se evaporă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci CriminiCiuperci Crimini
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați ciuperci în amestecul de ceapă; aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
CeapăCeapă
9
Întindeți amestecul de ceapă uniform peste aluatul pregătit, lăsând o margine de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
AluatAluat
CeapăCeapă
10
Presărați uniform cu brânză cheddar albă și slănină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar AlbăBrânză Cheddar Albă
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
11
Coaceți la 425 timp de 15 minute sau până când crusta este ușor rumenită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Se presara cu patrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
13
Tăiați în 12 pene.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Santa Margherita Chianti Classico Riserva. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Un Chianti Italian autentic făcut din struguri crescuți în inima regiunii Chianti Classico din Toscana. O expresie rafinată a strugurilor Sangiovese, cu aciditate substanțială din pH-ul scăzut al solului din această regiune.Aromele acestui vin roșu complex variază de la cireșe și prune la flori de gladiole și silex pământesc. Aromele tanice, în vârstă de stejar, sunt strălucitoare și rotunde, cu un finisaj uscat, cald, pământesc.Cel mai bine savurat cu mâncăruri foarte aromate, cum ar fi sosuri pe bază de roșii, ravioli de ciuperci, fripturi de vită sau porc și carne de vânat de la vânat la Fazan. De asemenea, este excelent cu brânzeturile mature.Amestec: 85% Sangiovese, 15% Merlot și Cabernet Sauvignon
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista