Pizza cu rucola și brânză de capră

Pizza cu rucola și brânză de capră
Arugulan și brânză de capră Pizza ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 258 calorii, 9g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $1.76 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați rucola pentru copii, piper, crustă de pizza și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 29 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Pizza cu căpșuni, rucola și brânză de capră, Rucola, Brânză De Capră Și Pizza Cu Nuci, și Pizza Cu Căpșuni, Rucola Și Brânză De Capră.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Prăjiți nucile pe o foaie de copt 34 de minute sau până când sunt parfumate și ușor rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Transferați imediat pe o farfurie; lasa sa se raceasca.
4
Încălziți 1 linguriță de ulei într-o tigaie antiaderentă la foc mediu; adauga ceapa. Gatiti, amestecand ocazional, 68 de minute sau pana cand ceapa este moale si aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Așezați crusta pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit. Se acoperă cu nuci, ceapă și roșii. Condimentează cu sare și piper; aranjați brânza de capră deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Brânză De CaprăBrânză De Capră
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
6
Coaceți timp de 7 minute sau până când crusta este aurie, crocantă și încălzită. Împrăștiați rucola deasupra și stropiți cu uleiul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Lăsați să se răcească ușor înainte de a tăia în pene.
DificultateMediu
Gata În29 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista