Pizza cu roșii și Mozzarella fără Gluten

Pizza cu roșii și Mozzarella fără Gluten
Rețeta pizza cu roșii și Mozzarella fără Gluten ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 35 minute. O porție conține 64 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 45 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați frunze de busuioc, aluat de crustă de pizza, sos de pizza și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Galette de roșii Mozzarella Heirloom cu crustă de parmezan (fără Gluten + fără cereale), Salată de Quinoa de roșii, Mozzarella și busuioc (fără gluten) salată de Quinoa de roșii, Mozzarella și busuioc (fără gluten), și Pizza Cu Roșii Prăjite Fără Gluten pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 204°.ungeți foaia de biscuiți și mâinile. Apăsați aluatul în Runda de 11 inci pe foaia de prăjituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Coaceți 12 până la 14 minute sau până când marginea începe să se rumenească.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
3
Se întinde cu sos de pizza până la 1/2 inch de margine. Se acoperă cu brânză și roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PizzaSos De Pizza
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
4
Coaceți cu 8 până la 10 minute mai mult sau până când crusta este maro auriu și brânza este topită. Se acoperă cu frunze de busuioc. Se răcește cu 5 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista