Pizza cu roșii și Mozzarella fără Gluten
Rețeta pizza cu roșii și Mozzarella fără Gluten ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 35 minute. O porție conține 64 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 45 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați frunze de busuioc, aluat de crustă de pizza, sos de pizza și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Galette de roșii Mozzarella Heirloom cu crustă de parmezan (fără Gluten + fără cereale), Salată de Quinoa de roșii, Mozzarella și busuioc (fără gluten) salată de Quinoa de roșii, Mozzarella și busuioc (fără gluten), și Pizza Cu Roșii Prăjite Fără Gluten pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.ungeți foaia de biscuiți și mâinile. Apăsați aluatul în Runda de 11 inci pe foaia de prăjituri.
Coaceți 12 până la 14 minute sau până când marginea începe să se rumenească.
Se întinde cu sos de pizza până la 1/2 inch de margine. Se acoperă cu brânză și roșii.
Coaceți cu 8 până la 10 minute mai mult sau până când crusta este maro auriu și brânza este topită. Se acoperă cu frunze de busuioc. Se răcește cu 5 minute înainte de servire.