Pizza Cu Roșii Prăjite Fără Gluten
Rețeta Pizza cu roșii prăjite fără Gluten ar putea satisface pofta ta mediteraneană în jur 2 ore. Pentru $6.27 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție conține 733 calorii, 25g de proteine, și 41G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați crusta de pizza, ceapa caramelizată, sarea kosher și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 23 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Pizza cu spanac și roșii prăjite {fără Gluten}, Pizza cu roșii și Mozzarella fără Gluten, și Pizzan cu ciuperci și ardei roșu prăjit pe o crustă de mămăligă fără gluten.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 425 buc.F. Tapetați o foaie de copt cu margini cu hârtie pergament.
Într-un castron mare, aruncați roșiile cu un strop generos de ulei de măsline. Vrei ca roșiile să strălucească cu ulei de măsline, dar să nu fie udate.
Presărați ușor cu sare kosher și aruncați pentru a acoperi.
Întindeți roșiile pe foaia de copt pregătită. Prăjiți până când roșiile sunt moi; marginile ar trebui să fie un maro auriu închis, cu câteva pete negre. (Timpul de prăjire va varia în funcție de roșii. Verificați-le după 20 de minute.)
Scoateți roșiile din cuptor. Lăsați cuptorul pornit. Folosind o spatulă mare, răzuiți roșiile într-un castron mic.
Dacă nu ați periat aluatul cu ulei de măsline înainte de a-l lăsa să crească, faceți acest lucru acum.
Coaceți crustele timp de 15 până la 18 minute, până se rumenesc ușor.
Scoateți din cuptor și puneți-l pe un suport de sârmă. Lăsați cuptorul pornit.
Acoperiți crusta cu ceapă caramelizată, roșii, inimi de anghinare și mozzarella.
Întoarceți pizza la cuptor.
Coaceți până când brânza este topită și cu bule. Mozzarella proaspătă nu se rumeneste cu adevărat; după 5 minute verificați pizza. Dacă brânza este topită, se face. Dacă nu, coaceți puțin mai mult.
Scoateți din cuptor și reveniți la grătar. Se lasă să se răcească timp de 5 minute înainte de servire.