Uitați să ieșiți să mâncați sau să comandați mâncare la pachet de fiecare dată când doriți mâncare mediteraneană. Încercați să faceți Pizza cu roșii proaspete și busuioc acasă. Această rețetă servește 8. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 270 calorii, 10g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 6 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Această rețetă de la Foodnetwork necesită făină de porumb, mozzarella pasteurizată, frunze de busuioc și parmezan. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 60%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pizza cu roșii proaspete și busuioc, Pizza Pesto cu roșii proaspete și Mozzarellan și Pizzan Perfect acasă, și Pizza Pesto cu roșii proaspete și Mozzarellan și Pizzan Perfect acasă.
Instrucțiuni
1
Poziționați 1 raft pentru cuptor în centru și al doilea raft pe fundul cuptorului și preîncălziți la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Presărați făina de porumb peste 2 foi de copt fără margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
3
Rulați fiecare bucată de aluat de Pizza într-o rundă cu diametrul de 10 până la 11 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(cum Ar Fi Chanterelles, Shiitake, Enoki și Cremini)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
4
Transferați 1 aluat pe fiecare foaie de copt pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
5
Stropiți 2 lingurițe de ulei peste fiecare aluat de Pizza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(cum Ar Fi Chanterelles, Shiitake, Enoki și Cremini)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Presărați mozzarella peste aluatul de Pizza, împărțind egal și lăsând o margine de 1 inch în jurul fiecărei pizza. Aranjați feliile de roșii într-un singur strat peste brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse
(cum Ar Fi Chanterelles, Shiitake, Enoki și Cremini)
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
7
Se presară cu parmezan. Aranjați frunzele de busuioc deasupra, stropiți cu puțin mai mult ulei de măsline și presărați usturoi peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
8
Coaceți pizza până când crustele sunt crocante și rumenite pe fund și brânza este topită deasupra, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Stropiți 1 linguriță de ulei peste fiecare pizza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
10
Se presară busuioc pentru garnitură și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Sare, Pentru Marginile Paharului
11
Tăiați pizza în pene și serviți imediat.
12
Se amestecă apa caldă și drojdia într-un castron mic pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
13
Lăsați să stea până se dizolvă drojdia, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
14
Se amestecă făina și sarea într-un robot de bucătărie pentru a se amesteca. Se amestecă în ulei. Cu mașina în funcțiune, adăugați amestecul de drojdie și amestecați doar până se formează aluatul. Întoarceți aluatul pe suprafața ușor făinată și frământați până se omogenizează, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Sare, Pentru Marginile Paharului
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
15
Transferați aluatul într-un castron mare cu ulei și întoarceți aluatul pentru a acoperi cu uleiul. Acoperiți vasul cu folie de plastic și puneți-l deoparte într-o zonă caldă fără curenți până când aluatul își dublează volumul, aproximativ 1 oră. Puneți aluatul în jos și împărțiți-l în 2 bile egale. (Aluatul poate fi folosit imediat sau depozitat etanș la frigider timp de 1 zi.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Punch
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Antipasti funcționează foarte bine cu vin spumant și spumant rossimbrox. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Laurent-Perrier la Cuvee Brut (sticlă de 3 litri - Ieroboam) cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 400 de dolari pe sticlă.
Laurent-Perrier La Cuvee Brut (Sticlă De 3 Litri-Ieroboam)
Vinul provine din cel mai pur suc de struguri și numai el îi permite lui Laurent-Perrier să creeze 'la Cuv 9ume', o șampanie de mare finețe și o prospețime frumoasă obținută după un lung proces de îmbătrânire în pivnițele noastre.Culoare auriu pal. Bulele Fine alimentează o mousse persistentă. Un nas delicat cu note de citrice proaspete și flori albe. Complexitatea vinului este exprimată în note succesive, cum ar fi piersici de viță de vie și note de fructe albe. Un echilibru perfect între prospețime și delicatețe cu arome fructate foarte prezente la final.Acest vin proaspăt și pur este perfect pentru un AP approcritif. Notele sale de citrice și fructe albe și echilibrul său remarcabil susținut de o efervescență subtilă, îl fac un acompaniament ideal pentru păsările de curte și cei mai buni pești.