Pizza Cu Roșii Proaspete - Feta
Reteta proaspete de tomate-feta Pizza ar putea satisface pofta ta mediteraneană în jurul valorii de 55 minute. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 314 calorii. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de măsline kalamatan, ulei de măsline, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Pizza Cu Roșii Proaspete - Feta, Pizza de roșii prăjită cu busuioc proaspăt și sos de Pizza de casă, și Pizza Phyllo cu roșii proaspete și brânză Feta.
Instrucțiuni
Lăsați aluatul să stea la temperatura camerei, acoperit, timp de 30 de minute.
Aranjați feliile de roșii pe o tigaie cu jeleu căptușită cu prosoape de hârtie; deasupra cu mai multe prosoape de hârtie.
Lăsați să stea 30 de minute.
Puneți o piatră de pizza sau o foaie de copt grea în cuptor. Preîncălziți cuptorul la 500 (Păstrați piatra de pizza sau foaia de copt în cuptor pe măsură ce se preîncălzește).
Combinați roșiile, 2 linguri de ulei și usturoiul.
Rotiți aluatul într-un cerc de 14 inci pe o suprafață ușor făinată și străpungeți aluatul liberal cu o furculiță. Îndepărtați cu grijă piatra de pizza din cuptor.
Presărați făină de porumb peste piatră; așezați aluatul pe piatră. Aranjați amestecul de roșii pe aluat. Zdrobiți brânza; presărați peste pizza.
Coaceți la 500 timp de 19 minute sau până când crusta este aurie și brânza este ușor rumenită.
Scoateți din cuptor; deasupra cu măsline și busuioc.
Periați crusta exterioară cu restul de 1 1/2 lingurițe de ulei.
Tăiați pizza în 6 felii mari.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe.
![]()
"Arată boabe proaspete, cu indicii de flori, ierburi proaspete și ciocolată. Corpolent, cu un gust proaspăt, taninuri bine integrate și un finisaj echilibrat. O mulțime de cireșe și condimente ușoare. Cel mai bun după 2003."- Wine Spectator
"Shows fresh berry, with hints of flowers, fresh herbs and chocolate. Full-bodied, with a fresh palate, well-integrated tannins and a balanced finish. Lots of cherry and light spice. Best after 2003."-Wine Spectator