Pizza Cu Roșii Pesto-Prune
Pizza cu roșii Pesto-prune ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă servește 4. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 400 de calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de piper măcinat grosier, căței de usturoi, frunze de busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Pâine Cu Roșii Și Pesto, Sandvișuri cu Mozzarella, Prosciutto, Pesto și roșii cu prune, și Pizza cu sparanghel și roșii cu prune pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Așezați crusta pe o foaie mare de copt.
Întindeți sosul pesto peste crustă și aranjați feliile de roșii și usturoi peste crustă. Se acoperă cu brânzeturi și se presară cu piper.
Coaceți la 450 timp de 8 minute sau până când brânza se topește.
Scoateți din cuptor și presărați busuioc.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Casaloste Chianti Classico Riserva cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![Casaloste Chianti Classico Riserva]()
Casaloste Chianti Classico Riserva
Culoare roșu rubiniu intens. Buchetul său îmbină aromele tipice de fructe ale Sangiovese (cum ar fi mure, Marasca coaptă, prune) cu notele elegante de lemn. La gust este catifelat și armonios, cu un echilibru excelent între aciditate și taninuri dulci. Vinul îmbătrânit, dă tot ce este mai bun din al 5-lea an după recoltăse duce cu carne roșie la grătar. Armonia și tipicitatea sa sunt, de asemenea, exaltate perfect de brânzeturile îmbătrânite.