Pizza Cu Roșii Cu Ceapă Vidalia
Reteta Vidalian ceapa tomate Pizzan este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un super vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 258 calorii. Această rețetă servește 16. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați brânză cheddar, sare, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Încercați Supă Savuroasă De Roșii Și Ceapă Vidaliană, Salată de ceapă de roșii, Fetan și Vidalian, și Gratin de roșii verzi și ceapă Vidaliană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, dizolvați drojdia și zahărul în apă caldă.
Adăugați 2 linguri ulei, sare și suficientă făină pentru a forma un aluat moale. Întoarceți-vă pe o suprafață făinoasă; frământați până la neted și elastic, aproximativ 6-8 minute.
Așezați într-un vas uns, rotind o dată pentru a unge blatul. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Puneți aluatul în jos. Întoarceți-vă pe o suprafață ușor făinată; împărțiți în jumătate. Apăsați aluatul pe fund și 1 in. pe laturile a două unse 14-in. Tigăi pentru pizza.
Întindeți 3/4 cană sos de pizza peste fiecare.
Se coace la 450 la 5 minute.
Între timp, într-o tigaie, călește ceapa în uleiul rămas până se înmoaie.
Aranjați feliile de roșii peste pizza.
Combinați brânzeturile; se presară peste roșii. Se acoperă cu ceapă.
Coaceți cu 10-15 minute mai mult sau până când brânza este topită. Sos de pizza rămas cald; se servește cu pizza.