Pizza Cu Pui Portocaliu Fierbinte Și Picant La Grătar

Pizza cu pui portocaliu fierbinte și picant la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 27G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 432 calorii. Pentru $2.08 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 11 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Dacă aveți la îndemână suc de portocale, ghimbir măcinat, marinată cu usturoi și ierburi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 51%. Rețete similare sunt Pizza Cu Pui Portocaliu Fierbinte Și Picant La Grătar, Piept de pui la grătar cu glazură picantă de portocale-ghimbir, și Pizza Thailandeză Picantă La Grătar.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. Într-un castron mic, amestecați marinada, sucul de portocale, ghimbirul și sosul de piper.
Așezați 1 lingură de amestec într-un castron puțin adânc; înmuiați puiul într-un castron puțin adânc pentru a acoperi.
Puneți puiul pe grătar la foc mediu. Acoperiți grătarul; gătiți 12 până la 15 minute, rotind o dată, până când sucul de pui este limpede când se taie centrul celei mai groase părți (170 buc.f).
Între timp, cuptor de căldură la 425 F. ungere ușor 12 - sau 14-inch pizza pan. Desfaceți aluatul în tigaie. Începând de la centru, apăsați aluatul cu mâinile.
Coaceți aproximativ 8 minute sau până când crusta începe să se rumenească.
Feliați pieptul de pui transversal în felii groase de 1/4 inch; periați amestecul de marinată pe felii.
Întindeți amestecul rămas peste crusta parțial coaptă.
Presărați brânză mozzarella peste sos.
Presărați ceapa peste brânză. Aranjați feliile de pui deasupra.
Coaceți 12 până la 15 minute sau până când brânza este topită.