Pizza cu pui cu usturoi
Nu poți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încearcă pizzanul cu pui cu usturoi. Pentru 1,13 USD per porție, obțineți un fel principal care servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23 g de proteine, 25 g de grăsimi și un total de 464 de calorii. Mergeți la magazin și luați ardei gras, zară, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l prepara astăzi. 13 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 52%. Acest scor este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Garlic Chicken Pizza, Chicken Garlic Pizza și Garlic Chicken Pizza.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați 3 căni de făină, zahăr, drojdie și sarea. Într-o cratiță, încălziți zara, uleiul, untul, mierea și oțetul la 120°-130°.
Adăugați la ingredientele uscate; bate doar până se umezește.
Adăugați gălbenușul de ou și vanilia; bate pana se omogenizeaza. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale. Acoperiți și lăsați să se odihnească 10 minute.
Presă aluatul într-un 15 inchi uns. x 10 inchi. x 1 inch. tava de copt. Înțepați cu o furculiță.
Coaceți la 400° timp de 10-12 minute sau până se rumenesc ușor.
Intre timp, intr-o cratita, calim usturoiul in ulei.
Se adauga smantana, sare si piper. Se aduce la fierbere; reduce caldura. Se fierbe, neacoperit, până se reduce la 2/3 cană, aproximativ 10 minute.
Se presară cu pui, ardei roșu și brânză.
Coaceți 10-15 minute mai mult sau până când brânza se topește.
Vin recomandat: Sangiovese, Shiraz, Vinul Barbera
Sangiovese, Shiraz și Vinul Barbera sunt alegeri excelente pentru pizza. Cel mai bun vin pentru pizza depinde de topping-uri! Pizza cu sos roșu va necesita un vin roșu cu ceva aciditate, cum ar fi un barberan sau un sangiovese. Adaugă pepperoni sau cârnați și poți merge mai îndrăzneț cu un syrah. Cava Gramona La Cuvee cu un rating de 4,6 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
![Gramona La Cuvee Cava]()
Gramona La Cuvee Cava
Culoare galben pai. Intensitate și definiție bună la nas cu arome de fructe cu sâmburi de piersici, loquat, măr și pere. Un strop citric de coajă de lămâie oferă prospețime. Note de unt și o notă subtilă de specie și miere. Vinul este amabil la intrare, cu corp mediu la palat, cu o greutate bună de fructe și o mousse crocantă bine integrată. Final revigorant și aciditate susținută. Acest vin poate fi savurat pe tot parcursul mesei, de la „aperitiv” până la „digestiv”. Gastronomic și versatil.Amestec: 70% Xarel.lo, 30% Macabeo