Pizza cu praz și Pecorino
Pizza cu praz și Pecorino ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 19g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 469 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 2,35 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână brânză Pecorino trufată, sare și piper, praz și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Încercați Pizza Individuală Cu Pecorino, Rucola Și Roșii, Pizza Cu Praz Și Pecorino, și Pizza pita cu ciuperci și praz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 50
Încălziți o piatră de pizza pe fundul cuptorului timp de 45 de minute. (Alternativ, încălziți o foaie mare de copt inversată pe raftul inferior al cuptorului timp de 5 minute.)
Pe o suprafață de lucru ușor făinată, întindeți fiecare bucată de aluat într-o rundă de 7 inci. Ungeți 3 foi mari de copt și așezați rondele de aluat pe foi. Acoperiți cu folie de plastic și lăsați să se odihnească timp de 15 minute.
Între timp, într-o tigaie mare, încălziți 1/4 cană de ulei de măsline.
Adăugați prazul, condimentați cu sare și piper și gătiți la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 8 minute; se transferă într-o farfurie.
Adăugați cele 2 linguri de ulei de măsline în tigaie.
Adăugați mielul, condimentați cu sare și piper și gătiți până nu rămâne roz, aproximativ 5 minute.
Făinați Generos o coajă de pizza.
Așezați o rundă de aluat pe coajă și periați cu ulei de măsline. Se acoperă cu o parte din Praz, miel, roșii și brânză pecorino. Glisați aluatul rotund pe piatra fierbinte sau foaia de copt și coaceți timp de aproximativ 4 minute, până când clocotește și crocant. Repetați cu ingredientele rămase și serviți.