Pizza cu piersici și smântână
Peaches 'n' Cream Pizza ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de aperitiv. O porție conține 224 de calorii, 2 g de proteine și 12 g de grăsimi. Pentru 64 de cenți per porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Vă este adus de Taste of Home. Mergeți la magazin și cumpărați zahăr, unt, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 10%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Piersici la grătar + piersici și ghioice cu cremă, Pizza Ricotta cu piersici și Înghețată cu piersici și smântână (fără gătire, fără ouă).
Instrucțiuni
Separați aluatul de semilună în opt triunghiuri. Apăsați pe un 12 inchi uns. tava pentru pizza; cusături de etanșare.
Coaceți la 375° timp de 8-10 minute sau până când marginile sunt aurii. Se răcește ușor pe un grătar.
Într-un castron mic, bate crema de brânză, zahărul și extrage până se omogenizează.
Se întinde peste crustă. Acoperiți cu umplutură de plăcintă. Într-un castron mic, combinați făina și zahărul brun; se taie in unt pana se sfaramiciaza.
Se presară peste piersici. Top cu migdale.
Coaceți 20-25 de minute sau până când se rumenesc. Misto.
Tăiați în felii. Pune resturile la frigider.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și Sparkling rosé sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. NV Ruinart, vinul cu 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 89 de dolari pe sticlă.
![NV Ruinart , Vin]()
NV Ruinart , Vin